প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুলিসশিংগী থৌদাং নীংশিং নুমিত্তা পুলিস পর্সোন্নেলশিংদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
21 OCT 2024 12:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি পুলিসশিংগী থৌদাং নীংশিং নুমিত্তা থৌনা লৈরবা পুলিসকী মীওইশিংবু ইকায় খুম্নখ্রে।
প্রধান মন্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“ঐহাক্নয়া ঙসি পুলিসশিংগী থৌদাং নীংশিং নুমিত্তা ঐখোয়গী পুলিসকী মীওইশিংগী থৌনা অমসুং কত্থোকপশিংবু ইকায় খুম্নরি। মশাগী খন্দনা মখোয়না কত্থোকপনা ঐখোয়গী মীয়াম্বু তেক্ত কায়দনা লৈহল্লি। মখোয়না থৌনা অমসুং ৱাখল চেৎপগী খুদম অমা ওইরি। মীওইবা খুন্নাইদা অৱাবা তাবা মতমদা মখোয়না থৱাই য়াওনা হোৎনবা অমসুং তেংবাংবগী থৌওংশু চপ মান্ননা থাগৎফম থোকপনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays tribute to police personnel on Police Commemoration Day
21 OCT 2024 12:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid tributes to the valiant police personnel on the occasion of the Police Commemoration Day today.
The Prime Minister posted on X:
"Today, on Police Commemoration Day, we honour the bravery and sacrifice of our police personnel. Their unwavering dedication ensures the safety of our people. They exemplify courage and determination. Their proactive efforts and assistance during humanitarian challenges are equally commendable."