Prime Minister's Office
Prime Minister chairs meeting of NDA Chief Ministers and Deputy Chief Ministers
17 OCT 2024 9:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today chaired a meeting of NDA Chief Ministers and Deputy Chief Ministers. He reaffirmed the commitment to furthering national progress and empowering the poor and downtrodden.
The Prime Minister posted on X:
“Chaired a meeting of NDA Chief Ministers and Deputy Chief Ministers. We had extensive discussions on aspects of good governance and ways to improve people’s lives. Our alliance is committed to furthering national progress and empowering the poor and downtrodden.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লুচিংদুনা এন.দি.এ চীফ মিনিস্তরশিং অমসুং দিপুতি চীফ মিনিস্তরশিংগী মীফম পাংথোকখ্রে
17 OCT 2024 9:59PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা এন.দি.এ চীফ মিনিস্তরশিং অমসুং দিপুতি চীফ মিনিস্তরশিংগী মীফম অমা পাংথোকখ্রে। মখা তানা লৈবাক চাউখৎনবা অমসুং লায়রবা অমসুং তোল্লবশিং য়াইফনবা থবক পায়খৎনবা মহাক্না অমুক হন্না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ময়াই তাংবল লৌদুনা এন.দি.এ চীফ মিনিস্তরশিং অমসুং দিপুতি চীফ মিনিস্তরশিংগী মীফম অমা পাংথোকখ্রে। ঐখোয়না অফবা লৈঙাক পুরক্নবা অমসুং মীয়ামগী হিংবগী থাক ফগৎহন্নবা লম্বীশিং য়াম্না কুপ্না খন্নখ্রে। মখা তানা লৈবাক চাউখৎনবা অমসুং লায়রবা অমসুং তোল্লবশিং য়াইফনবা থবক পায়খৎনবা ঐখোয়গী চুংশিন্নবা লৈঙাক্না থবক পায়খৎলে”।