Prime Minister's Office
Prime Minister lauds establishment of three AI Centres of Excellence (CoE)
15 OCT 2024 10:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the establishment of three AI Centres of Excellence (CoE) focused on Healthcare, Agriculture and Sustainable Cities.
In response to a post on X by Union Minister of Education, Shri Dharmendra Pradhan, the Prime Minister wrote:
“A very important stride in India’s effort to become a leader in tech, innovation and AI. I am confident these COEs will benefit our Yuva Shakti and contribute towards making India a hub for futuristic growth.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এ.আই. সেন্তর ওব এক্সিলেন্স (সি.ও.ই.) অহুম লিংখৎপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
15 OCT 2024 10:45PM by PIB Imphal
হকশেল, লৌউশিংউ অমসুং তুংকোইনা চৎপা শহর হায়বসিদা মীৎয়েং চঙদুনা এ.আই. সেন্তর ওব এক্সিলেন্স (সি.ও.ই.) অহুম লিংখৎপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রী শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধানগী X কী পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ইখিঃ
"ভারতনা তেক, ইন্নোভেসন অমসুং এ.আই.দা লুচিংবা ওইনবা হোৎনরিবা থৌরাং অসিদা থাংজিনবা য়াম্না মরুওইবা খোঙথাং অমনি। ঐহাক্না থাজৈ মদুদি সি.ই.ও.শিংনা ঐখোয়গী য়ুব শক্তিদগী কান্নবা ফংগনি অমসুং ভারতপু তুংলমচৎতা চাউখৎপগী হব অমা ওইনবা হোৎনবদা মতেং ওইরগনি।"