রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
বিজয়দশমীগী মাংওইননা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
11 OCT 2024 5:03PM by PIB Imphal
বিজয়দশমীগী মাংওইননা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতী দ্রৌপদি মুর্মুনা লৈবাক মীয়ামদা মহাক্কী ওইবা য়াইফ পাউজেল পীরক্লি।
পাউজেল অমদা রাস্ত্রপতিনা হায়খি, “বিজয়দশমীগী য়াইফরবা থৌরমনা লাকপদা, ঐহাক্না ঐহাক্কী নাগরিক পুম্নমক্তা য়াইফ পাউজেল পীজরি।”
বিজয়দশমীগী কুহ্মৈনা অন্যায়দা ন্যায়গী মায় পাকপা অদুগী খুদম্নি। থৌরম অসিদা ঐখোয়গী লৈবাক্কী তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা ধর্ম অমসুং সংস্কৃতিগী ওইবা থৌরমশিং চাউনা পাংথোকই।
মসিগী শেংলবা কুহ্মৈ অসিনা ঐখোয়বু অৱাংবা মীওইবগী ফিদম্নফমদা ঐখোয়গী থাজববু হেন্না চেৎশিলহন্নবা নিংশিংহল্লি। কুহ্মৈ অসিগা লোয়ননা ইকায় খুম্নবা, তৌগদবা ইথৌদা থৌদাং য়াবা, অশেংবা লমচৎ শাজৎ, হ্যুমিলিতা অমসুং ন্যায়গীদমক থৌনা লৈনা থেংনবগী পুক্নিং থৌগৎপা ৱারী কয়া অমা য়াওরি। ৱারীশিং অসি ঐখোয়গী ইন্সপিরেসনগী সোর্স ওইগদবনি।
থাজবা অমসুং থৌনাগী কুহ্মৈ অসিনা পুম্নমক্কী পুন্সীদা মায় পাকপা, চাউখৎপা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু।
হিন্দীদা রাস্ত্রপতিগী পাউজেল য়েংনবগীদমক মসিদা ক্লিক তৌবীয়ু:-

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA’S GREETINGS ON THE EVE OF VIJAYADASHAMI
11 OCT 2024 5:03PM by PIB Delhi
The President of India, Smt. Droupadi Murmu has sent her greetings to fellow citizens on the eve of Vijayadashami.
In a message, the President has said, “On the auspicious occasion of Vijayadashami, I extend my warm greetings and best wishes to all my fellow citizens.
The festival of Vijayadashami marks the victory of justice over injustice. On this occasion, religious and cultural events are celebrated with great fervor in various parts of our country.
This sacred festival reminds us to further strengthen our faith in higher human ideals. Many inspiring stories of dignity, commitment to duty, purity of conduct, humility and courageous struggle for justice are associated with this festival. These stories should be our source of inspiration.
May this festival of faith and zeal bring success, prosperity and happiness for all”.
Please click here to see the President's Message in Hindi:-