প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোদীনা শ্রী রাম ভিলাস পসৱানবু মহাক্কী লৈখিদনবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
08 OCT 2024 2:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা শ্রী রাম ভিলাস পসৱানবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি শ্রী রাম ভিলাস অসি লায়রবশিংবু শক্তি পীনবা মপুং ফানা কত্থোকখিবা অমসুং মপাঙ্গল কনবা অমসুং চাউখৎপা ভারত অমা শেমগৎনবা কত্থোকখিবা শীংথানীংঙাই ওইবা লুচিংবা অমা ওইরমখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“ঐহাক্না ঐগী য়াম্না নক্নবা মরুপ অমসুং ভারতকী অথোইবা লুচিংবদা ইকাই খুম্নবা উৎখি। মহাক অসি লায়রবশিংবু শক্তি পীনবা মপুং ফানা কত্থোকখিবা অমসুং মপাঙ্গল কনবা অমসুং চাউখৎপা ভারত অমা শেমগৎনবা কত্থোকখিবা শীংথানীংঙাই ওইবা লুচিংবা অমা ওইরমখি। চহি খরা অসিদা মহাক্কা লোয়ননা থবক তৌমিন্নবা ফংজখিবা ঐগী লাইবক ফবনি। হীরম কয়াদা ঐহাক্না মহাক্কী লৌশিং অদু য়াম্না নীংশিংই।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays homage to Shri Ram Vilas Paswan on his Punya Tithi
08 OCT 2024 2:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Shri Ram Vilas Paswan Ji on his Punya Tithi. Shri Modi remarked that Shri Ram Vilas ji was an outstanding leader, fully devoted to empowering the poor and dedicated to building a strong and developed India.
The Prime Minister posted on X:
“I pay homage to my very dear friend and one of India's tallest leaders, Shri Ram Vilas Paswan Ji on his Punya Tithi. He was an outstanding leader, fully devoted to empowering the poor and dedicated to building a strong and developed India. I am fortunate to have worked with him so closely over the years. I greatly miss his insights on several issues.”