প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবা অনুরা কুমারা দিসসানায়াকেবু শ্রী লঙ্কাগী রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মায় পাকপগীদমক হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
23 SEP 2024 12:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অনুরা কুমারা দিসসানায়াকেবু শ্রী লঙ্কাগী রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মায় পাকপগীদমক হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা শ্রী লঙ্কাগা লোইননা হীরম য়াম্বা মরী অসিবু হেন্না ফগৎনবগীদমক নক্ননা থবক পায়মিন্ননবা আসা তৌরি হায়না ফোঙদোকখি।
X কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখিঃ
"শ্রী লঙ্কাগী রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মায় পাকপগীদমক @anuradisanayake গী মফমদা হরাওবা ফোঙদোকচরি। শ্রী লঙ্কা হায়বসি ভারতকী য়ুম্লোন্নবনা হান্না অমসুং ভিজন সাগরদা য়াম্না মরুওইবা মফম অমা কল্লিবা লম অমনি। ঐহাক্না ঐখোয়গী মীয়াম অমসুং লমদম অসিবু হেন্না চাউখৎহন্নবগীদমক নক্ননা থবক পায়মিন্ননবা আসা তৌরি।"

Prime Minister's Office
PM Modi congratulates President-elect Anura Kumara Dissanayake for his victory in the Sri Lankan Presidential elections
23 SEP 2024 12:11AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Anura Kumara Dissanayake for his victory in the Sri Lankan Presidential elections. Shri Modi expressed hope to work closely with Sri Lanka to further strengthen the multifaceted cooperation.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Congratulations @anuradisanayake, on your victory in the Sri Lankan Presidential elections. Sri Lanka holds a special place in India's Neighbourhood First Policy and Vision SAGAR. I look forward to working closely with you to further strengthen our multifaceted cooperation for the benefit of our people and the entire region.”