প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰীলংকাৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচিত অনুৰা কুমাৰা দিশানায়কেক প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ অভিনন্দন
23 SEP 2024 12:11AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শ্ৰীলংকাৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰা অনুৰা কুমাৰা দিশানায়কেক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰীমোদীয়ে দুয়ো দেশৰ মাজৰ বহুমুখী সহযোগিতাক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে শ্ৰীলংকাৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰাৰ আশা ব্যক্ত কৰে।
এক্সত এটা পোষ্টত শ্ৰীমোদীয়ে এনেদৰে লিখিছে:
"শ্ৰীলংকাৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত আপোনাৰ বিজয়ৰ বাবে @anuradisanayake অভিনন্দন। ভাৰতৰ বাবে চুবুৰীয়া প্ৰথম নীতি আৰু দৰ্শন সাগৰত শ্ৰীলংকাই এক বিশেষ স্থান দখল কৰিছে। আমাৰ জনসাধাৰণ আৰু সমগ্ৰ অঞ্চলৰ হিতৰ বাবে আমাৰ বহুমুখী সহযোগিতা অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আপোনাৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আশাবাদী।"

Prime Minister's Office
PM Modi congratulates President-elect Anura Kumara Dissanayake for his victory in the Sri Lankan Presidential elections
23 SEP 2024 12:11AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Anura Kumara Dissanayake for his victory in the Sri Lankan Presidential elections. Shri Modi expressed hope to work closely with Sri Lanka to further strengthen the multifaceted cooperation.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Congratulations @anuradisanayake, on your victory in the Sri Lankan Presidential elections. Sri Lanka holds a special place in India's Neighbourhood First Policy and Vision SAGAR. I look forward to working closely with you to further strengthen our multifaceted cooperation for the benefit of our people and the entire region.”