প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সিতারাম য়েচুরীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
12 SEP 2024 6:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হান্নগী পার্লিয়ামেন্তরিয়ন, শ্রী সিতারাম য়েচুরীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা নুংদগী পীরকখিবা পাউজেল অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“শ্রী সিতারাম য়েচুরী জীনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতে। মহাক অসি লেফকী লমজিং-লমতাকপীরিবা লমজিং মৈরা অমা ওইরম্মি অমসুং রাজনিতিগী ওইবা তোঙান-তোঙানবা ৱাখল্লোন কয়া অসিদা কেনেক্ত তৌবা ঙম্বগী মহাক্কী মগুন অদুগীদমক্তা খঙনরম্মি। মহাক্না য়াম্না ফবা পার্লিয়ামেন্তরিয়ন অমা ওইনশু মশক তাক্লমখি। ঐহাক্না অসিগুম্বা ৱারবা পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুংশিং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Shri Sitaram Yechury
12 SEP 2024 6:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed his condolences following the passing of former parliamentarian Shri Sitaram Yechury.
In a heartfelt message on X, Shri Modi stated:
“Saddened by the passing away of Shri Sitaram Yechury Ji. He was a leading light of the Left and was known for his ability to connect across the political spectrum. He also made a mark as an effective Parliamentarian. My thoughts are with his family and admirers in this sad hour. Om Shanti.”