প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সীতাৰাম য়েচুৰীৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
12 SEP 2024 6:24PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজিপ্ৰাক্তন সাংসদ সীতাৰাম য়েচুৰীৰ দেহাৱসানত শোক প্ৰকাশ কৰে।
এক্সত এক শোক বাৰ্তাত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“সীতাৰাম য়েচুৰী ডাঙৰীয়াৰ বিয়োগত শোকাহত হৈছোঁ। তেওঁ বাওঁপন্থী চিন্তা-ধাৰাৰ এগৰাকী অগ্ৰদূত আছিল আৰু ভিন্ন ৰাজনৈতিক মতাদৰ্শৰ মাজত সংযোগ স্থাপনৰ দক্ষতাৰ বাবে তেওঁ পৰিচিত আছিল। এগৰাকীসুদক্ষ সাংসদ হিচাপেও তেওঁ সৰ্বজনবিদিত। এই শোকৰ মুহূৰ্তত মই তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গ আৰু অনুগামীসকললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। ঔম শান্তি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Shri Sitaram Yechury
12 SEP 2024 6:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed his condolences following the passing of former parliamentarian Shri Sitaram Yechury.
In a heartfelt message on X, Shri Modi stated:
“Saddened by the passing away of Shri Sitaram Yechury Ji. He was a leading light of the Left and was known for his ability to connect across the political spectrum. He also made a mark as an effective Parliamentarian. My thoughts are with his family and admirers in this sad hour. Om Shanti.”