প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী সোতপুত্তা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয় হোকাতো হোতোঝে সেমা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 SEP 2024 9:04AM by PIB Imphal
হৌজিক চৎথিরবা পেরিস পেরালেম্পিক্সতা নুপাগী সোতপুত এফ-৫৭ দা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয় হোকাতো হোতোঝে সেমা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নুপাগী সোতপুত এফ-৫৭ দা শান্নরোয় হোকাতো হোতোঝে সেমানা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ঐখোয়গী লৈবাক চাউথোকচবা পোকহল্লে। মহাক্কী মপাঙ্গল অমসুং খাংবা কনবা অসি অখন্নবনি। মহাক্কী মফমদা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
#Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athlete Hokato Hotozhe Sema for winning Bronze in Men’s shotput
07 SEP 2024 9:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete athlete Hokato Hotozhe Sema for winning Bronze in Men’s shotput F57 at the ongoing Paris Paralympics.
The Prime Minister posted on X:
“A proud moment for our nation as Hokato Hotozhe Sema brings home the Bronze medal in Men’s Shotput F57! His incredible strength and determination are exceptional. Congratulations to him. Best wishes for the endeavours ahead.
#Cheer4Bharat”