প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শিঙ্গাপুরগী ইমিরিতস সেনিয়র মিনিস্তর গোহ চোক তোং উনখ্রে
05 SEP 2024 3:34PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শিঙ্গাপুরগী ইমিরিতস সেনিয়র মিনিস্তর গোহ চোক তোং উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ইমিরিতস সেনিয়র মিনিস্তর গোহ চোক তোং শিঙ্গাপুরদা “ইন্দিয়ান ফেবর” হৌদোকখি অমসুং মহাক্না শিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রী ওইরিঙৈদা ভারত-শিঙ্গাপুরগী মরী অখন্নবা মীৎয়েং চঙখি। মহাক্না লৈবাক অনিগী মরীশিংগী অকনবা য়ুম্ফম অমা থোল্লমখি। মহাক্না প্রধান মন্ত্রী ওইরিঙৈ অমসুং মতুংদা ভারতকীদমক মহাক্না মতেং পাংখিবা মমল নাইদ্রবা থবকশিং অদু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি। হন্দক ভারত-শিঙ্গাপুরগী মরীশিং ফগৎলকপাগী মতাংদা মখোয়গী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি অমসুং লৈবাক অনিগী মরীশিং অনৌবা থাক অমদা পুখৎনবা খুদোংচাবশিংগী মতাংদা খন্নখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Emeritus Senior Minister Goh Chok Tong of Singapore
05 SEP 2024 3:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Emeritus Senior Minister Goh Chok Tong in Singapore today.
Prime Minister noted that Emeritus Senior Minister Goh started the "India Fever” in Singapore and paid special attention to India-Singapore ties when he was the Prime Minister of Singapore. His efforts laid a solid foundation for the development of bilateral relations. Prime Minister appreciated his invaluable support for India during and after his premiership. They shared thoughts on recent developments in India-Singapore relations and exchanged views on avenues to take bilateral cooperation to a new level.