প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওগস্ত ৩১ দা দিস্ত্রিক্ত জুদিসিয়রীগী নেসনেল কনফরেন্স হৌদোক্কনি
30 AUG 2024 2:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নৈ দিল্লিগী ভারত মন্দপমদা ওগস্ত ৩১, ২০২৪ গী অয়ুক্কী পুং ১০ তাবা মতমদা দিস্ত্রিক্ত জুদিসিয়রীগী নেসনেল কনফরেন্স হৌদোক্কনি। থৌরম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী সুপ্রিম কোর্ত লিংখৎখিবগী ৭৫শুবা চহি নীংশিংবগী স্তাম্প অমসুং কোইন মায়খুম হাংগনি।
সুপ্রিম কোর্ত ওব ইন্দিয়ানা শীনবা নুমিৎ নিনিগী কনফরেন্স অসিদা দিস্ত্রিক্ত জুদিসিয়রী হায়বদি ইনফ্রাস্ত্রকচর এন্দ হ্যুমেন রিসোর্স, অনক্লুসিব কোর্তরুম ফোর ওল, জুদিসিএল সেক্যুরিতী অমসুং জুদিসিএল ৱেলনেস, কেস মেনেজমেন্ত অমসুং জুদিসিএল ত্রেনিংগুম্বগা মরী লৈনবা ৱার্কিং সেসন মঙাগী মতাংদা খন্ন নৈনগনি।
চীফ জস্তিস ওব ইন্দিয়া অমসুং সুপ্রিম কোর্তকী অতৈ জজশিং, কেন্দ্রগী এম.ও.এস. (ইন্দিপেন্দেন্ত চার্জ), লো অমসুং জস্তিস, এতর্নী জেনরেল ওব ইন্দিয়া, সুপ্রিম কোর্ত বার এসোসিএসনগী প্রেজিদেন্ত অমসুং বার কাউন্সিল ওব ইন্দিয়াগী চীয়রমেনসু হৌদোকপগী থৌরমদা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate National Conference of District Judiciary on 31st August
30 AUG 2024 2:56PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the National Conference of District Judiciary on 31st August, 2024 at 10 AM at Bharat Mandapam in New Delhi. On the occasion, Prime Minister will unveil the stamp and coin commemorating 75 years of the establishment of the Supreme Court of India.
The two-day Conference, organised by the Supreme Court of India, will host five working sessions that will deliberate and discuss on the issues related to District Judiciary such as Infrastructure and Human Resources, Inclusive Courtrooms for all, Judicial Security and Judicial Wellness, Case Management and Judicial Training.
The Chief Justice of India and other Judges of the Supreme Court, Union MoS (Independent Charge) for Law & Justice, Attorney General of India, President of Supreme Court Bar Association and Chairman of Bar Council of India will also participate in the inaugural programme.