Ministry of Communications
Department of Posts celebrates National Sports Day across Postal Circles
30 AUG 2024 10:27AM by PIB Delhi
Department of Posts marked National Sports Day with enthusiasm and unity on Thursday, organizing a series of sports events across the postal circles nationwide. Employees participated in a variety of outdoor and indoor activities, including volleyball, carrom, chess, and fun challenges like the tug of war and plank contest. These events aimed to foster a spirit of camaraderie, teamwork, and inclusiveness, reflecting the department’s commitment to promoting a strong sports and fitness culture.
In alignment with the Fit India Movement, postal employees across the country took the Fit India Pledge, underscoring their dedication to health and physical activity. This initiative is part of the Department’s broader efforts to encourage a healthy lifestyle among its workforce.
The Department of Posts has a longstanding tradition of supporting sports and supports participation in national and international tournaments.
In addition to fostering sports within its ranks, the Department of Posts has played a pivotal role in celebrating India’s sports heritage through philately. The department has issued numerous commemorative stamps on themes such as the Olympic Games, Commonwealth Games, and legendary sports personalities, further inspiring the nation’s athletes.
The Department of Posts extends its sincere appreciation to all employees who participated in and contributed to the success of National Sports Day 2024.

কম্যুনিকেসন অমসুং ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী মন্ত্রালয়
দিপার্তমেন্ত ওফ পোস্তনা পোস্তেল সর্কল শিন্বা থুংনা নেস্নেল স্পোর্তস দে পাঙথোকখ্রে
30 AUG 2024 10:27AM by PIB Imphal
দিপার্তমেন্ত ওফ পোস্তনা শগোলশেল নুমিত্তা, লৈবাক পুম্বদা লৈরিবা পোস্তেল সর্কলশিং শিন-থুংনা শান্ন-খোৎনবগী থৌরম কয়া পাঙথোক্তুনা, অমত্তা ওইনা নেস্নেল স্পোর্তস দে পাঙথোকখ্রে‍। শিন্মীশিংনা ভোলিবোল, কেরোম, চেস অমসুং নুংঙাইবনা থল্লবা থৌরি চিংনবী অমসুং প্লেঙ্ক কন্তেস্ত য়াওনা মখল মখা কয়াগী মপানগী অমসুং মনুংগী মশান্না কয়াদা শরুক য়াখি‍। থৌরমশিং অসিনা অকন্বা শান্ন-খোৎনবা অমসুং মশা মউ ফবগী চৎনবী অমা য়োকখৎনবগীদমক দিপার্তমেন্তনা লেপ্লিবা খোঙফম উত্তুনা তোৎন-তিন্নবা, তীমৱর্ক অমসুং পুম্নমক কোনশিন্বগী ৱাখল্লোন পুরক্নবা পান্দম থমখি‍।
ফিত ইন্দিয়া মুভমেন্তকী পরিংদা, লৈবাক শিন্বা থুংনা; পোস্তেল এমপ্লোয়ীশিংনা ফিত ইন্দিয়া প্লেদ্জ লৌদুনা হকচাঙ ফবা অমসুং পাঙ্গল ফুদোকপা থবক থৌওংশিংদা মখোয়না থম্লিবা মীৎয়েঙবু তাকখি‍। থৌরাং অসি দিপার্তমেন্ত অসিগী শিন্মীশিংগী মরক্তা মশা মউ ফবা পুন্সি মহিং অমা পুক্নিং থৌগৎনবা হোৎনরিবা থৌওংগী শরুক অমনি‍।
দিপার্তমেন্ত ওফ পোস্তকী শান্ন-খোৎনববু শৌগৎপা অমসুং লৈবাক্কী অমসুং মালেমগী থাক্কী তুর্নামেন্তশিংদা শরুক য়াবদা শৌগৎপগী মতম কুইরবা মচৎ অমা লৈরি‍।
মাগী রেঙ্ক মনুংদা শান্ন-খোৎনববু শৌগৎপগী মথক্তা, দিপার্তমেন্ত ওফ পোস্তনা ফাইলেতলীগী খুত্থাঙদা ভারতকী শান্ন-খোৎনবগী হেরিতেজপু সেলেব্রেত তৌবদা মরুওইবা থৌদাং য়াদুনা লাক্লি‍। দিপার্তমেন্ত অসিনা ওলিম্পিক গেম্স, কম্মনৱেল্থ গেম্স, অমসুং মশক মমিং নাইরবা শান্নরোয়শিং অসিনচিংবা থীমশিংদা মশিং থিঙমদ্রবা নিংশিং স্তাম্পশিং ইসু তৌদুনা লৈবাক্কী শান্নরোয়শিংবু মখা তানা পুক্নিং থৌগৎলি‍।
দিপার্তমেন্ত ওফ পোস্তনা নেস্নেল স্পোর্তস দে ২০২৪দা শরুক য়াখিবা অমসুং মসিবু মায় পাকহনখিবা মাগী এমপ্লোয়ী পুম্নমক্কী মফমদা পুকচেল শেংনা তৌবিমল খঙবা উৎলক্লি‍।