প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জাতিগী শান্ন-খোৎনবগী নুমিৎনা লাকপদা মেজর ধ্যান চান্দবু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
29 AUG 2024 10:25AM by PIB Imphal
জাতিগী শান্ন-খোৎনবগী নুমিৎনা লাকপদা প্রজা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরদুনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মশক নাইবা হোক্কী শান্নরোয় মেজর ধ্যান চান্দদা মহাক্না থম্মোয় শেংনা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ঙসি অঙনবদা তৌখিবা মহাক্কী ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা শান্ন-খোৎনবগী লমদা পামজনা শরুক তমখিবা অমসুং মালেমগী ফম্পাক্তা ভারতপু চাউথোকচবগা লোয়ননা মশক তাকখিবা পুম্নমকপু শকখঙবগী মরু ওইবা অদু থমখি।
শ্রী মোদীনা হৌগৎলক্লিবা ভারত মচা খুদিংমক্না শান্ননবা অমসুং ঙান্থোইনবা ইকোসিস্তেম অমা শেম্নবা থাক পুম্নমক্তা শান্ন-খোৎনববু সপ্পোর্ত তৌনবা সরকারগী ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখি।
X পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
“জাতিগী শান্ন-খোৎনবগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঙসি ঐখোয়না মেজর ধ্যান চান্দজীবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মসি শান্ন-খোৎনববু পামজবা অমসুং ভারতকীদমক শান্নখিবা পুম্নমকপু থাগৎপা ফোংদোক্নবা নুমিৎ অমনি। শান্ন-খোৎনববু সপ্পোর্ত তৌনবা অমসুং নহারোল কয়ানা শান্নবা অমসুং ঙান্থোইবা ঙমহন্নবা ঐখোয়গী সরকারনা লেপ্পী।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays tribute to Major Dhyan Chand on National Sports Day
29 AUG 2024 10:25AM by PIB Delhi
Greeting the citizens on the occasion of National Sports Day, Prime Minister Shri Narendra Modi expressed his heartfelt tribute to the legendary hockey player Major Dhyan Chand.
In his tweet earlier today, Prime Minister Modi emphasized the importance of recognizing all those who have passionately contributed to sports and proudly represented India on the global stage.
Shri Modi reaffirmed the government’s commitment to supporting sports at all levels to create an ecosystem where every young Indian can aspire to play and shine.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Greetings on National Sports Day. Today we pay homage to Major Dhyan Chand Ji. It is an occasion to compliment all those passionate about sports and those who have played for India. Our Government is committed to supporting sports and ensuring more youth are able to play and shine.”