প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্র্রৌপতি মুর্মুদা তিমুর-লেস্তেগী ওর্দর ওফ গ্রান্দ-কোল্লার পীদুনা ইকায়খুম্নবা উৎপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাউথোকচবা ফোঙদোকখ্রে
11 AUG 2024 11:07AM by PIB Imphal
লৈবাক অদুগী খ্বাইদগী চাউবা সিবিলিয়ান এৱার্দ তিমুর-লেস্তেগী ওর্দর ওফ গ্রান্দ-কোল্লার রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্র্রৌপতি মুর্মুদা পীদুনা ইকায়খুম্নবা উৎপদা ঙসি ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাউথোকচবা ফোঙদোকখ্রে। লেমজনিঙাই ওইরবা মনা অসিনা ভারত অমসুং তিমুর-লেস্তেগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা অমসুং অমনা অমবু থাজনবগী মরীশিং উৎলে।
মহাক্কী ত্বিৎতা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি, “রাস্ত্রপতি জিদা তিমুর-লেস্তেগী ওর্দর ওফ গ্রান্দ-কোল্লার পীদুনা ইকায়খুম্নবা উৎপা উবদা ঐখোয়দা চাউথোকচবা ফাউহল্লে। মসিনা ঐখোয়গী লৈবাকশিংগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা মরীশিং অমসুং অমনা অমবু ইকায়খুম্নবা অদু মমি তারে। মনা অসি চহি কয়া মহাক্না মীয়ামগীদমক অচৌবা থবক কয়া পাংথোকখিবা অদু ইকায়খুম্নবা উৎপা অমনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi expresses pride on Rashtrapati Smt Draupadi Murmu being honoured with the Grand-Collar of the Order of Timor-Leste
11 AUG 2024 11:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has today expressed immense pride in a tweet regarding President Smt Draupadi Murmu's recognition with the Grand-Collar of the Order of Timor-Leste, the highest civilian award of the nation. This prestigious honor highlights the deep-rooted ties and mutual respect between India and Timor-Leste.
In his tweet, Prime Minister Modi has said, “It is a proud moment for us to see Rashtrapati Ji being honoured with the Grand-Collar of the Order of Timor-Leste. This reflects the strong ties and mutual respect between our countries. It is also a recognition of her monumental contribution to public life for several years.”