প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি.ই.এম. পোর্তেল চহি ৮ মপুং ফারে; পি.এম.না স্তেকহোল্দরশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোরক্লি
09 AUG 2024 1:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গভর্নমেন্ত ই মার্কেতপ্লেস (জি.ই.এম.) প্লেতফোর্ম্না চহি ৮ মপুং ফারকপদা ফম্পাক অসিগী স্তেকহোল্দর পুম্নমক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা ফম্পাক অসিনা এস.সি., এস.তি. অমসুং ও.বি.সি. ফুরুপকী মীওইশিংদা খুদোংচাবা কয়া পীখ্রে অমদি নুপীশিং মপাঙ্গল হাপ্পগী লমদা খুমাঙ চাওশিন্না চঙশিল্লি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“@GeM_India গী স্তেকহোল্দর পুম্নমকপু ফম্পাক অসিনা চহি ৮ মপুং ফারকপসিদা থাগৎচরি‍। ফম্পাক অসিনা শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা লুপা লাখ করোর ১০রোমগী পোৎ য়োন্বা ঙমখ্রে‍। অদুগা খ্বায়দগী মরুওইনা, মসিনা ওন্ত্রপ্রিন্যুরশিংদা, মরুওইনা এম.এস.এম.ই., স্তার্তঅপকা মরী লৈনরিবা অমসুং এস.সি., এস.তি. অমসুং ও.বি.সি. ফুরুপকী মীওইশিংদা খুদোংচাবশিং পীরি‍। জি.ই.এম.না নুপীশিংগী মপাঙ্গল হাপ্পদসু খুমাঙ চাওশিন্না চঙশিল্লি‍‍।”

Prime Minister's Office
GeM portal completes 8 years; PM congratulates stakeholders
09 AUG 2024 1:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated all the stakeholders of Government e Marketplace (GeM) platform on completing 8 years.
Shri Modi said that this platform has provided opportunities those belonging to SC, ST and OBC communities and has also gone a long way in furthering women empowerment.
The Prime Minister posted on X:
"Compliments to all stakeholders of @GeM_India on the platform completing 8 years. This platform has achieved an impressive cumulative sale of nearly Rs. 10 lakh crore. But, most importantly it has provided opportunities to entrepreneurs, particularly those associated with MSMEs, StartUps and those belonging to SC, ST and OBC communities. GeM has also gone a long way in furthering women empowerment."