প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরিস ওলিম্পিক্সতা নীরজ চোপরানা লুপাগী তকমান লৌরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
09 AUG 2024 8:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ফ্রান্সকী পেরিস্তা হৌজিক পাংথোক্লিবা ওলিম্পিক্সতা জেবলিন থ্রোদা নীরজ চোপরানা লুপাগী তকমান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা নীরজনা মখা তানা মশিং লাকঙমদ্রবা হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয়শিংদা মখোয়গী মঙলানশিং থুংহন্নবা অমদি ভারতপু চাউথোকচবা পোকহন্নবা ইথিল পীগনি হায়না থাজবা ফোঙদোকখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"নীরজ চোপরানা এক্সিলেন্সপু মশক তাক্লি! অমুক হন্না মহাক্কী হৈথোই-শীংথোইবা অদু উৎখ্রে। মহাক্না ওলিম্পিক্তা অমুক হন্না মায়পাক্তুনা হল্লকপদা ভারতনা নুংঙাইবা পোকই। লুপাগী তকমান লৌরকপদা মহাকপু নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্না মখা তানা মশিং লাকঙমদ্রবা হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয়শিংদা মখোয়গী মঙলানশিং থুংহন্নবা অমদি ভারতপু চাউথোকচবা পোকহন্নবা ইথিল পীগনি @Neeraj_chopra1 "

Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Chopra for winning Silver at Paris Olympics
09 AUG 2024 8:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Neeraj Chopra for winning a Silver Medal in javelin throw at the ongoing Olympics in Paris, France.
Shri Modi expressed confidence that Neeraj would continue to motivate countless upcoming athletes to pursue their dreams and make India proud.
The Prime Minister posted on X:
"Neeraj Chopra is excellence personified! Time and again he’s shown his brilliance. India is elated that he comes back with yet another Olympic success. Congratulations to him on winning the Silver. He will continue to motivate countless upcoming athletes to pursue their dreams and make our nation proud. @Neeraj_chopra1"