হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
লান্না থাজনবশিং অমদি অচুম্বা ৱাফমশিং
NEET-PG 2024 পরিক্ষাগী পেপর লীক ওইবগী ওইথোকপা লৈরে হায়না মেদিয়ানা ফোঙদোক্লিবা অসি অরানবনি অমসুং লান্না লমজিংবনি
NBEMSনা অরানবা তৌরিবশিং অমসুং মখোয়গী মতেং পাংলিবা মীওইশিংনা শেলগীদমক NEET-PG 2024গী ৱাহংশিং পীগনি হায়বগী মীংদা NEET-PGগী এস্পিরেন্তশিংদা নমথাক তৌনবা হোৎনরম্বগীদমক পুলিস কম্প্লেন্ত অমা রেজিস্তর তৌখ্রে
NEET-PG 2024গীদমক ৱাহং চেশিং অসি NBEMSনা শেমদ্রি হায়না কন্দিদেৎ পুম্নমক্তা থাজবা পীরি অমসুং সোসিএল মেদিয়া প্লেৎফোর্মশিংদা পেপর লীক ওইরকপগী ওইথোকপা লৈরে হায়না ফোঙদোক্লিবা অসি অরানবনি
এপ্লিকেন্তশিংদা অসিগুম্বা শেংদবা ইলিমেন্তশিংদা থাজবীদনবা অমসুং অসিগুম্বা এজেন্তশিংনা করিগুম্বা পাউ ফাওরক্লবদি NBEMS নত্ত্রগা লোকেল পুলিস্তা খুদক্তা রিপোর্ত তৌবীনবা হায়জরি
07 AUG 2024 7:13PM by PIB Imphal
মেদিয়া রিপোর্ত খরনা সোসিএল মেদিয়া পোস্তশিংনা NEET PG 2024 একজামিনেসনগী পেপর লীক ওইবগী ওইথোকপা য়াবা লৈ হায়না ফোঙদোক্লি হায়রি। অসিগুম্বা পাউশিং অসি অরানবনি অমসুং লান্না লমজিংবনি।
নেস্নেল বোর্দ ওফ একজামিনেসন ইন মেদিকেল সাইন্সেস (NBEMS)না শেংদবা এজেন্ত খরনা সোসিএল মেদিয়া প্লেৎফোর্ম মদুদি তেলিগ্রাম মেসেঞ্জরদা অরানবা অমসুং য়ুম্ফম য়াওদবা ক্লেমশিং তৌরে হায়বা খঙলে। কোজেনর্সনা য়াম্লবা শেনফমগীদমক পাঙথোক্কদৌরিবা NEET-PG 2024 পরিক্ষাগীদমক NEET-PG 2024গী ৱাহংশিং পীরি হায়না ক্লেম তৌরি।
NBEMSনা অরানবা তৌরিবশিং অমসুং মখোয়গী মতেং পাংলিবা মীওইশিংনা শেলগীদমক NEET-PG 2024গী ৱাহংশিং পীগনি হায়বগী মীংদা NEET-PGগী এস্পিরেন্তশিংদা নমথাক তৌনবা হোৎনরম্বগীদমক পুলিস কম্প্লেন্ত অমা রেজিস্তর তৌখ্রে হায়না শেংদোরকখ্রে।
থোক্লিবা নোতিস অসিগী খুত্থাংদা তেলেগ্রাম চেনেল “NEET PG লীজ মেতরিএল’ হায়বা অসিনা ফোঙদোক্লিবা অসি অরানবনি হায়না NBEMSনা ফোঙদোক্লি অমসুং NEET-PG 2024গী এপ্লিকেন্তশিংনা পাঙথোক্কদৌরিবা NEET-PG 2024গী ৱাহংশিং এক্সেস তৌবা ফংগনি হায়না ফোঙদোকচরিবা শেংদবা ইলিমেন্তশিংনা মখোয়বু নমথাক তৌনবা/লান্না লমজিংনবা হোৎনরিবা অসিদগী চেকশিন্নবা হায়রি।
NEET-PG 2024গীদমক ৱাহং চেশিং অসি NBEMSনা শেমদ্রি হায়না কন্দিদেৎ পুম্নমক্তা থাজবা পীরি অমসুং সোসিএল মেদিয়া প্লেৎফোর্মশিংদা পেপর লীক ওইরকপগী ওইথোকপা লৈরে হায়না ফোঙদোক্লিবা অসি অরানবনি
অসিগুম্বা থবক-থৌওংশিং নত্ত্রগা অচুম্বা ৱাফম ভেরিফাই তৌদনা তোকঙা ফোঙবা/শন্দোকপদা কনাগুম্বনা হকথেংননা নত্ত্রগা নাকোইননা য়াওরম্বা তারবদি NBEMSনা মতিক চাবা চৈরাক পীগনি হায়না মখা তানা ফোঙদোক্লি।
কেন্দিদেৎশিংদা অসিগুম্বা শেংদবা এজেন্তশিং/তোতশিংনা স্পুফ ইমেলশিং/SMS নত্ত্রগা তেলিফোন কোল নত্ত্গা শাশিন্নবা চে-চাংশিং নত্ত্রগা লনাই ওইনা নত্ত্রগা সোসিএল মেদিয়াগী খুত্থাংদা NBEMS পরিক্ষাগী ৱাহং চেশিং পীগনি হায়না থাজবা পীরকপা তারবদি মদুবু NBEMSতা মাগী কম্ম্যুনিকেসন ৱেব পোর্তেলগী https://exam.natboard.edu.in/communication.php?page=main খুত্থাংদা নত্ত্রগা লোকেল পুলিস্তা রিপোর্ত তৌনবা হায়রি।

Ministry of Health and Family Welfare
Myth vs. Facts
Media reports claiming potential leakage of NEET-PG 2024 Examination Paper are false and misleading
NBEMS has registered a police complaint against fraudsters and their accomplices for attempts to befool NEET-PG aspirants in the name of providing questions of NEET-PG 2024 for money
All candidates are assured that the question papers for NEET-PG 2024 are yet to be prepared by NBEMS and claims of potential paper leak made in social media platforms are bogus
Applicants advised to not get misled by such unscrupulous elements and to immediately report to NBEMS or local police if approached by such agents
07 AUG 2024 7:13PM by PIB Delhi
Some media reports are highlighting social media posts alleging possible paper leak of NEET PG 2024 examination. Such reports are false and misleading.
It has come to the notice of National Board of Examinations in Medical Sciences (NBEMS) that some unscrupulous agents are making false and bogus claims by dint of social media platform viz. Telegram Messenger. The cozeners are claiming to provide NEET-PG 2024 questions for the upcoming NEET-PG 2024 Examination in exchange for a considerable amount of money.
It is clarified that NBEMS has already registered a police complaint against such fraudsters and their accomplices for their attempt to befool NEET-PG aspirants in the name of providing questions of NEET-PG 2024 for a considerable sum of money.
By the present notice, NBEMS denies such false claims made by Telegram channel titled “NEET-PG LEAKED MATERIAL” and cautions applicants for NEET-PG 2024 to not get allured/misled by such unscrupulous elements who are trying to befool them by claiming to have access to questions of upcoming NEET-PG 2024.
All candidates are assured that the question papers for NEET-PG 2024 are yet to be prepared by NBEMS and claims of paper leak made in social media platforms are bogus.
It is further advised that direct or indirect indulgence of anyone in any of such activities or publishing/spreading rumors without verifying the facts shall be appropriately dealt with by NBEMS.
In case candidates are approached by any such unscrupulous agents/touts promising any such undue favour/ promising to provide question papers for NBEMS examinations through any spoofed emails/SMS or telephone call or forged documents or personally or through social media, the same may be reported to NBEMS through its Communication Web Portal: https://exam.natboard.edu.in/communication.php?page=main or to the local police for further investigation.