প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিনেস, নহাক্তি চেম্পিয়নশিংগী মরক্তা চেম্পিয়ন অমনি: পি.এম.
ঙসিগী খোঙফম হন্বসিনা থম্মোয় কায়হল্লে। ঐঙোন্দা ফাওরিবা নীংবা কায়বগী ৱাখল্লোনসি ৱাহৈনা ফোঙদোকপা ঙম্লগদি হায়না ঐনা খল্লি: পি.এম.
07 AUG 2024 1:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী রেস্লর অমা ওইরিবা বিনেস ফোগতনা পেরিস ওলিম্পিক্সতা মহাক্কী ফাইনেল বাউত মমাঙদা দিসক্বালিফাই তৌরকপদা লৈবাকসিনা ফাওরিবা খোয়শাওনবগী ইহুল ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা X পোস্ত অমদা হায়খি;
“বিনেস, নহাক্তি চেম্পিয়নশিংগী মরক্তা চেম্পিয়ন অমনি! নহাক্না ভারতকী চাউথোকচনিংঙাইনি অমদি ভারত মচা খুদিংগী পুক্নিং থৌগৎনফম অমা ওইরিবনি‍।
ঙসিগী খোঙফম হন্বসিনা থম্মোয় কায়হল্লে‍। ঐঙোন্দা ফাওরিবা নীংবা কায়বগী ৱাখল্লোনসি ৱাহৈনা ফোঙদোকপা ঙম্লগদি হায়না ঐনা খল্লি‍।
অমুকসু, নহাক্না খাঙবা কনবগী মশক তাক্লি হায়বা ঐ খঙই‍। শিংনবশিং মায়োক্নবনা মতম পুম্বদা নহাক্কী মচৎ ওইদুনা লাক্লি‍।
হেন্না পাঙ্গল কন্না হল্লকখো! ঐখোয় পুম্নমক্না নহাক্কীদমক লেপ্লি‍।
@Phogat_Vinesh”

Prime Minister's Office
Vinesh, you are a champion among champions: PM
Today's setback hurts. I wish words could express the sense of despair that I am experiencing: PM
07 AUG 2024 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed the nation’s anguish as Indian Wrestler, Vinesh Phogat suffered disqualification before her final bout in Paris Olympics.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said in a X post;
“Vinesh, you are a champion among champions! You are India's pride and an inspiration for each and every Indian.
Today's setback hurts. I wish words could express the sense of despair that I am experiencing.
At the same time, I know that you epitomise resilience. It has always been your nature to take challenges head on.
Come back stronger! We are all rooting for you.
@Phogat_Vinesh”