প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেস্নেল হেন্দলুম দেনা লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
07 AUG 2024 10:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মীয়ামদা নেস্নেল হেন্দলুম দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। ভারতকী আর্তিসনশিংনা হোৎনরিবশিংবু থাগৎলদুনা মহাক্না ‘ভোকেল ফোর লোকেল’ ইনিসিএতিবকী মাইকৈদা সরকারগী ফিরেপ অদু নৌহৌনা ফোঙদোকখি।
‘X’কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়:
"নেস্নেল হেন্দলুম দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি! ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা লৈরিবা ইনাক খুল্লবা হেরিতেজ অমসুং হেন্দলুমশিংগী অচৌবা ত্রেদিসন অসিদা ঐখোয়না চাউথোকচবা পোকই। ঐখোয়গী আর্তিসনশিংনা হোৎনরিবশিংবুসু থাগৎলি অমসুং ‘ভোকেল ফোর লোকেল’গী ঐখোয়গী ফিরেপ অদু নৌহৌনা ফোঙদোকচরি। "

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes on National Handloom Day
07 AUG 2024 10:14AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today wished the people on occasion of National Handloom Day. While praising the efforts of Indian artisans, he reiterated the Government’s commitment towards ‘Vocal for Local’ intitative.
Shri Modi in a post on ‘X’ wrote:
"Greetings on National Handloom Day! We take immense pride in the rich heritage and vibrant tradition of handlooms across our nation. We also cherish the efforts of our artisans and reiterate our commitment to be ‘Vocal for Local.’"