উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
পেরিস ওলেম্পিক ২০২৪ দা মখোয়গী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপগীদমক উপ-রাস্ত্রপতিনা মনু ভাকর অমসুং সরবজোত সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
30 JUL 2024 3:59PM by PIB Imphal
পেরিস ওলেম্পিক ২০২৪ দা মখোয়গী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপগীদমক উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধানখারনা ভারতকী সুত্তরশিং মনু ভাকর অমসুং সরবজোত সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ততা উপ-রাস্ত্রপতিনা মখোয়গী পর্ফোমেন্স অদু থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মখোয়না লৈবাক অসিগী নহারোলশিংদা ইথিল পীরে হায়না ফোঙদোকখি।
ভারতমচা অমনা ওলেম্পিক্স অমতা মেদল অনি ফংবা ঙম্বা তোপ-তোপ্পা মাইপাকপা অসিগীদমক শ্রী ধানখারনা মনু ভাকার থাগৎপা ফোঙদোকখি।

Vice President's Secretariat
Vice President congratulates Manu Bhaker & Sarabjot Singh on their remarkable achievement at the Paris Olympics 2024
30 JUL 2024 3:59PM by PIB Delhi
The Vice-President, Shri Jagdeep Dhankhar has extended heartfelt congratulations to the Indian shooters Manu Bhaker and Sarabjot Singh on their remarkable achievements at the Paris Olympics 2024.
In a Post on 'X', the Vice President lauded their outstanding performance, emphasizing the inspiration they provide to the youth of the nation.
Shri Dhankhar also commended Manu Bhaker’s extraordinary accomplishment of winning two medals ever in a single Olympics by an Indian.