প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নিতি অয়োগকী ৯শুবা গভর্নিং কাউন্সিল মীতিং শরুক য়াখ্রে
27 JUL 2024 10:06PM by PIB Imphal
ঙসি নিউ দিল্লিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী নিতি অয়োগকী ৯শুবা গভর্নিং কাউন্সিল মীতিং শরুক য়াখ্রে অমসুং ৱা ঙাংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“@NITIAayog গী ৯শুবা গভর্নিং কাউন্সিল মীতিংদা ৱা ঙাংখ্রে। বিকসিত ভারত অমা শেমগৎপদা কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিংগী অপুনবা থবকশিংগী মরুওইবা অদু পনখি। শেন থাদবা হেনগৎহনবা, মপান্দা থাদোকপা হেনগৎহনবা, নহারোলশিংদা স্কিল হেনগৎহনবা, জল শক্তিগী কান্নবা লৌবা অমসুং অতৈ কয়া য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা খন্নখি।
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2037976 "
@NITIAayog গী ৯শুবা গভর্নিং কাউন্সিল মীতিং শরুক য়াখ্রে। চীফ মিনিস্তরশিংগী মরুওইবা ৱাফমশিং তারে”।

Prime Minister's Office
PM attends 9th Governing Council Meeting of NITI Aayog
27 JUL 2024 10:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended and addressed 9th Governing Council Meeting of NITI Aayog in New Delhi.
The Prime Minister posted on X :
"Addressed the 9th Governing Council meeting of @NITIAayog. Highlighted the importance of collective efforts by the Centre and States to build a Viksit Bharat. Emphasised on various subjects including the need to boost investments, increasing exports, ensuring greater skill development opportunities for the youth, harnessing Jal Shakti and more.
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2037976 "
"Attended the 9th Governing Council Meeting of @NITIAayog. Heard the insightful views of Chief Ministers."