প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নিটি আয়োগৰ ৯ম পৰিচালনা পৰিষদৰ বৈঠকত অংশগ্ৰহণ কৰে
27 JUL 2024 10:06PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নতুন দিল্লীত নিটি আয়োগৰ ৯ম পৰিচালনা পৰিষদৰ বৈঠকত অংশগ্ৰহণ আৰু এই বৈঠক সম্বোধন কৰে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"@NITIAayog-ৰ ৯ম পৰিচালনা পৰিষদৰ বৈঠক সম্বোধন কৰোঁ। ইয়াত এখনি বিকশিত ভাৰত গঢ়ি তুলিবলৈ কেন্দ্ৰ আৰু ৰাজ্যসমূহৰ সামূহিক প্ৰচেষ্টাৰাজিৰ গুৰুত্ব সম্পৰ্কে আলোকপাত কৰা হয়। বিনিয়োগক উদ্দীপনা, ৰপ্তানি বৃদ্ধি, যুৱক-যুৱতীসকলৰ বাবে অধিক দক্ষতা বিকাশৰ সুযোগ নিশ্চিতকৰণ, জল শক্তিৰ ব্যৱহাৰৰ প্ৰয়োজনীয়তাকে প্ৰমুখ্য কৰি ভিন্ন বিষয়ত গুৰুত্ব আৰোপ কৰোঁ।
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2037976"
"@NITIAayog-ৰ ৯ম পৰিচালনা পৰিষদৰ বৈঠকত অংশগ্ৰহণ কৰোঁ। ইয়াত মুখ্যমন্ত্ৰীসকলৰ অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন মতামতসমূহ শুনিলোঁ।"

Prime Minister's Office
PM attends 9th Governing Council Meeting of NITI Aayog
27 JUL 2024 10:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended and addressed 9th Governing Council Meeting of NITI Aayog in New Delhi.
The Prime Minister posted on X :
"Addressed the 9th Governing Council meeting of @NITIAayog. Highlighted the importance of collective efforts by the Centre and States to build a Viksit Bharat. Emphasised on various subjects including the need to boost investments, increasing exports, ensuring greater skill development opportunities for the youth, harnessing Jal Shakti and more.
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2037976 "
"Attended the 9th Governing Council Meeting of @NITIAayog. Heard the insightful views of Chief Ministers."