প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোকমান্য তিলক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
23 JUL 2024 9:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোকমান্য তিলক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা মহাকপু লোকমান্য তিলক নেস্নেল এৱার্দ পীখিবা পুনেদা পাঙথোকখিবা মমাং চহিগী থৌরমদগী মহাক্না পীখিবা ৱারোল অদুসু শিয়র তৌখি।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা লোকমান্য তিলকপু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক অসি নীংতম্বগীদমক ভারতকী লান্থেংদা মশক নাইবা মীওই অমা ওইনা মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈরগনি। মহাক অসি নেস্নেলিজমগী ৱাখল্লোন পোকহন্নবা চোকথবা লৈতনা হোৎনখিবা অমসুং মসিগা লোয়ননা এজুকেসন অমসুং সর্ভিস মরু ওইনা লৌবা মীৎয়েং শান্না উবা ঙম্বা মীশক অমা ওইরমখি। ঐহাকপু লোকমান্য তিলক নেস্নেল এৱার্দ পীখিবা পুনেদা পাঙথোকখিবা মমাং চহিগী থৌরমদগী ঐহাক্না পীখিবা ৱারোল অদুসু শিয়র তৌজরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Lokmanya Tilak on his birth anniversary
23 JUL 2024 9:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Lokmanya Tilak on his birth anniversary. Shri Modi also shared his speech from last year’s programme in Pune, where he had the honour of receiving the Lokmanya Tilak National Award.
In a X post, the Prime Minister said;
“Tributes to Lokmanya Tilak on his birth anniversary. He will always be remembered as a towering figure in India's fight for independence. He was a visionary who tirelessly worked to ignite the spirit of nationalism and, at the same time, emphasised on education and service. Sharing my speech from last year’s programme in Pune, where I had the honour of receiving the Lokmanya Tilak National Award.