থবক শুবা, মীয়ামগী ৱাকৎ অমসুং পেন্সন মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ‘লীদরশিপ লেগেসী’গী মতাংদা লাইরিক
‘পাৱর ৱিদিন’: দ লীদরশিপ লেগেসী ওফ নরেন্দ্র মোদী অসিনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিংবা অমা ওইবগী খোংচৎ অদুবু ময়েক শেংনা উৎলি অমসুং ৱেস্তর্ন অমসুং ভারতকী মীৎয়েংদগী মসিগী ৱাহন্থোক পীরি
21 JUL 2024 5:03PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীগী “লীদরশিপ লেগেসী”গী মতাংদা শক্নাইরবা ইন্তেলেকচুৱল, অইবা, কোর্নেল য়ুনিভর্সিতী USAদা হান্না রোদস প্রোফেসর ওইরম্বা, হৌজিক্না ভারত সরকারগী কেপাসিতী বিল্দিং কমিসনদা মেম্বর HR ওইনা থৌ পুরিবা, অসিনা ইবা লাইরিক অমা খুদোল তমখ্রে।
ফোতো: শক্নাইরবা ইন্তেলেকচুৱল, মেম্বর- HR কেপাসিতী বিল্দিং কমিসন, দা. আর. বালাসুব্রামানিয়মনা নই দিল্লীদা নোংমাইজিং নুমিত্তা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংদা মহাক্কী খ্বাইদগী অনৌবা লাইরিক খুদোল তম্বা
“পাৱর ৱিদিন”: দ লীদরশিপ লেগেসী ওফ নরেন্দ্র মোদী হায়রিবা লাইরিক অসিনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিংবা অমা ওইবগী খোংচৎ অদুবু ময়েক শেংনা উৎলি অমসুং ৱেস্তর্ন অমসুং ভারতকী মীৎয়েংদগী মসিগী ৱাহন্থোক পীরি, মসিনা মীয়ামগী সেবা তৌবা পাম্বা পুনশি মহিং অমগীদমক্তা কন্না নিংজরিবশিংগীদমক্তা লম্বি অমা য়াৎপীরি।
দা. আর. বালাসুব্রামানিয়মনা মমাংদা লাইরিক মাপল ইখ্রে, মখোয়শিং অদুগী মরক্তা “ভোইসেস ফ্রোম দ গ্রাসরুতস” অমসুং “লীদরশিপ লেসন্স ফোর দেলী লাইফ” হায়রিবা অসি মালেম শিনবা থুংনা মীয়াম্না পাম্নরি।
“পাৱর ৱিদিন”: দ লীদরশিপ লেগেসী ওফ নরেন্দ্র মোদী হায়রিবা লাইরিক অসি ‘এক্সরসাইজ ওফ লীদরশিপ’ পোকহল্লকপনি। মসিনা চৎনবীবু ইশানা ঈশাবু য়েংশিঞ্জে মরমদি মসিনআ প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীগী পুনশিদা থেংনরকপশিং অদুগী খুত্থাংদা ভারতকী চাউখৎলবা চৎনবীশিং অদুগী লৌশিং অদুবু ময়েক শেংনা উৎলি।
কেবিনেত্তা ফম পাইমিন্নরিবা ইশুং-ইমান্নবশিং অমসুং কেবিনেতকী মপান্দা লৈরিবশিংনা মহাক্কী হালেংবা লৈতনা থবক তৌবগী মতৌ অমসুং মহাক্কী কম্যুনিকেতিবা এপ্রোচ অদুনা মরম ওইরগা মহাকপু প্রধান মন্ত্রী ফমদা য়ৌরকখিবনি হায়বসিগী মতাংদা খঙহল্লকখি।
ইন্তেলিজেন্সিয়া, একাদেমিয়া, কোর্পোরেত ৱার্ল অমসুং মালেমগী থাক্তা মমিং লৈরবা থিঙ্করশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরম কাদগী শক্নাইরবা মীওই কয়া অমা রেকোর্দ তৌখিবা মশা-মশাগী ৱাখল্লোনশিং অমসুং ৱারিশিংশু মসিদা য়াওরি।
দা. জিতেন্দ্র সিংনা হায়খি মদুদি লাইরিক অসি মোদীগী মতমগী মশক তাক্লিবা অমসুং পুৱারিশিং অদুবু মশক তাকই অমসুং মালেমগী থাক্তা ভারতপু য়াম্না মরু ওইবা শান্নরোই অঞা ওইনা পুখৎলক্নবা মোদীগী ফিরেপ অদুবু ময়েক শেংনা তাকই। প্রধান মন্ত্রী, মোদীগী মতাংদা ভারতকী লুচিংবশিংগী তোঙান-তোঙানবা শক্তমশিং অদুগী খ্বাইদগী অহানবা অমসুং খ্বাইদগী শেংবা রেকোর্দশিংগী মনুংদা অমনি হায়না হায়রদুনা মহাক্না হায়খি, মসি তশেংনমক কেস স্তদী অমনি অমসুং তুংদা লাক্কদবা রিসর্চরশিং রিফরেন্সকীদমক্তা য়াম্না চানগদবা মরু ওইবা দোক্যুমেন্ত অমা ওইরক্কনি হায়না মহাক্না হায়খি।

Ministry of Personnel, Public Grievances & Pensions
Book on Prime Minister Sh Narendra Modi’s ‘leadership legacy’
‘Power Within’: The Leadership Legacy of Narendra Modi captures Prime Minister Sh Narendra Modi’s leadership journey and interprets it through Western and Indic lenses
21 JUL 2024 5:03PM by PIB Delhi
Union Minister Dr. Jitendra Singh was today presented a book on Prime Minister Narendra Modi’s "leadership legacy" written by noted Intellectual, author, former Rhodes Professor at Cornell University USA, presently serving as Member HR at the Capacity Building Commission, Government of India.
Photo:Noted intellectual Dr R Balasubramaniam, Member-HR Capacity Building Commission, presenting his latest book to Union Minister Dr Jitendra Singh at New Delhi on Sunday.
The book, "Power Within ": The Leadership Legacy of Narendra Modi captures Prime Minister Narendra Modi’s leadership journey and interprets it through Western and Indic lenses, amalgamating them to provide a roadmap for those who aspire to a life of public service.
Dr R Balasubramaniam has authored nine books in the past , some of which like "Voices From The Grassroots' and "Leadership Lessons For Daily Living" are globally acclaimed.
The book, "Power Within" : The Leadership Legacy of Narendra Modi, is inspired by the ‘exercise of leadership’. It introspects this practice as it captures the civilisational wisdom of Bharat through the lived experience of Prime Minister Narendra Modi.
Colleagues within the cabinet and outside the cabinet, shed light on how his relentless hard work and communicative approach propelled him to the Prime Ministerial post.
There are also opinions and anecdotes recorded by prominent persons from different walks of life including Intelligentsia, academia, corporate world and thinkers of international repute.
Dr Jitendra Singh said, the book is indeed the signature and chronicle of Modi's times and underscores Modi’s resolve to position India as a pivotal player on the global stage. Describing it as one of the earliest and most authentic records of different contours of Indian leadership in the context of Prime Minister Modi, he said, it is infact a case study and predicted that the future researchers will find it as a handy document for reference.