প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নোবেল প্রাইজ ফংলবা এন্তোন জৈলিঙ্গর উনখ্রে
10 JUL 2024 9:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা ওস্ত্রেলিয়াগী ফিজিসিস্ত, নোবেল প্রাইজ ফংলবা এন্তোন জৈলিঙ্গর উনখ্রে। জৈলিঙ্গর মহাক্কী ক্বান্তম মেকানিক্সকী থবকশিংগীদমক মমিং চৎলি অমসুং ২০২২দা ফিজিক্সতা নোবেল প্রাইজ পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্বান্তম নেসনেল মিসনগী মতাংদা মহাক্কী ওইবা ৱাখল্লোনশিং জৈলিঙ্গরদা পাউদমখি। হৌজিক্কী খুন্নাইদা ক্বান্তম কম্পুতিং অমসুং ক্বান্তম তেক্নোলোজিগী থৌদাংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী অমসুং জৈলিঙ্গর মখোয়গী ওইবা ৱাফমশিং খন্ন-নৈনখি অমসুং মসি তুংগীদমক পায়খৎনবা থাজবা পীখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Nobel Laureate Mr. Anton Zeilinger
10 JUL 2024 9:48PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Nobel Laureate Mr. Anton Zeilinger, a renowned Austrian physicist. Mr. Zeilinger is known for his work on quantum mechanics and was awarded Nobel Prize for Physics in 2022.
Prime Minister shared his thoughts on India’s National Quantum Mission with the physicist. He and Mr. Zeilinger exchanged views on the role of Quantum Computing and Quantum Tech on contemporary society and the promise it holds for the future.