Ministry of Law and Justice
Press Communique
16 JUL 2024 2:15PM by PIB Delhi
In exercise of the powers conferred by clause (2) of Article 124 of the Constitution of India, the President is pleased to appoint S/Shri Justices (i) N. Kotiswar Singh, Chief Justice, High Court of Jammu & Kashmir and Ladakh, [PHC: Manipur] and (ii) R. Mahadevan, Judge, Madras High Court as Judges of the Supreme Court of India, in that order of seniority, with effect from the date they assume charge of their respective offices.

লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
প্রেসতা থোকপা চেরোল
16 JUL 2024 2:15PM by PIB Imphal
ভারত সংবিধানগী আর্তিকল ১২৪গী ক্লোজ(২)না পীবা শক্তিশিং শীজিন্নদুনা, রাস্ত্রপতিনা জজতিস (i) এন কোতিশ্বর সিংহ, চীফ জজতিস, জম্মু অমসুং কাস্মির অমসুং লাদাখ হায় কোর্ত [পি ঐচ সি: মনিপুর] অমসুং (ii) আর মহাদেবন, জজ, মাদ্রাস হায় কোর্ত, ভারতকী সুপ্রিম কোর্তকী জজশিং ওইনা হাপ্লে, সেনিয়ারিতিগী ওর্দর অসি, মখোয়গী থবক পায়বা হৌবা তারিখ অদুদগী চৎনবা হৌগনি।