পার্লিয়ামেন্তরী এফিয়র্স মন্ত্রালয়
সংসদকী বজেত মীফম জুলাই ২২দগী ওগস্ত ১২,২০২৪ ফাওবা পাংথোক্লগনি
06 JUL 2024 8:15PM by PIB Imphal
সংসদকী দরকার ওইবা থবকশিংগী মতুংইন্না, জুলাই ২২ দগী ওগস্ত ১২,২০২৪ ফাওবা বজেত মীফম পাংথোক্নবা সংসদকী হাওস অনিমক কৌনবা ভারত সরকারনা পুখৎলকপা ৱাফম ভারতকী রাস্ত্রপতিনা অয়াবা পীরে।
কেন্দ্রগী বজেত ২০২৪-২৫, লাক্লিবা জুলাই ২৩,২০২৪ দা লোক সভাদা পুথোক্কনি।
মীফম অসিগী অকুপ্পা মরোলশিং সোসিএল মেদিয়া প্লেতফোর্ম এক্সতা পর্লিয়ামেন্তরি এফেয়ার্স মিনিস্তর শ্রী কিরন রিজিজুনা ফোঙদোকখ্রে।

Ministry of Parliamentary Affairs
Budget Session of Parliament to be Held from 22nd July to 12th August, 2024
06 JUL 2024 8:15PM by PIB Delhi
The President of India, on the recommendation of Government of India, has approved the proposal for summoning of both the Houses of Parliament for the Budget Session, 2024 from 22nd July, 2024 to 12 August, 2024, subject to exigencies of Parliamentary Business.
Union Budget, 2024-25 will be presented in Lok Sabha on 23 July, 2024.
Union Minister of Parliamentary Affairs, Shri Kiran Rijiju informed these details through a post in social media platform ‘X’(formerly twitter)