Prime Minister's Office
PM speaks to Keir Starmer and congratulates him for being elected as the UK PM
Both leaders reaffirmed their commitment deepen India-UK Comprehensive Strategic Partnership
Both sides to work towards early conclusion of a mutually beneficial FTA
PM invites PM Starmer to visit India
06 JUL 2024 3:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke with Rt. Hon. Keir Starmer, Prime Minister of the United Kingdom today.
Prime Minister congratulated him on assuming charge as Prime Minister of UK and a remarkable victory of the Labour Party in the election.
Both leaders recalled the historic relations between the two countries and reaffirmed their commitment to further deepen and advance the Comprehensive Strategic Partnership between India and the UK. The two leaders agreed to work towards early conclusion of a mutually beneficial India-UK Free Trade Agreement.
Appreciating the positive contributions of the Indian community in the social, economic and political development of the UK, the two sides agreed to continue to promote closed people to people ties.
Prime Minister Modi extended invitation to PM Starmer for an early visit to India.
Both leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কীর স্তামেরগা ৱারী শাখ্রে অমসুং মহাক্না UKগী পি.এম ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
লুচিংবা অনিমক্না ভারত-UK কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না চেৎশিনহন্নবা মখোয়গী ফিরেপ নৌনা ফোঙদোকখ্রে
নাকল অনিমক্না নাকল অনিমক্তা কান্নবা পীগদৌরিবা FTA অমা ঙন্না লোইশিন্নবা মাইকৈদা থবক তৌগনি
পি.এম.না পি.এম. স্তামেরবু ভারত্তা লাক্নবা বর্তন তৌখ্রে
06 JUL 2024 3:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রী, রাইৎ ওনরেবল কীর স্তার্মেরগা ৱারী শাখ্রে।
মহাক্না UKগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা চার্জ লৌবা অমসুং মীখলদা লেবর পার্তীনা চাউনা মায়পাকপা অসিগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিমক্না লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা পুৱারী ওইরবা মরীশিং নীংশিংখি অমসুং ভারত অমসুং UKগী মরক্তা লৈরিবা কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসি হেন্না চেৎশিনহন্নবা অমসুং চাউখৎহন্নবা মখোয়গী ফিরেপ অমুক হন্না ফোঙদোককি। লুচিংবা অনিনা নাকল অনিমক্তা কান্নবা পীগদবা ভারত-UK ফ্রী ত্রেদ এগ্রীমেন্ত অমা ঙন্না লোইশিন্নবগী মাইকৈদা থবক তৌনবা য়ান্নখি।
UKগী খুন্নাই, শেন্মীৎলোন অমসুং রাজনিতীগী ওইবা দিবেলপমেন্তদা ভারতকী মীয়াম্না পোজিতিব ওইনা শরুক তম্মি অসি থাগৎলদুনা নাকল অনিমক্না পিপল তু পিপলগী মরীশিং মখা তানা থৌগৎনবা য়ানখি।
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা পি.এম. স্তার্মেরবু অথুবদা ভারত্তা লাক্নবা বর্তন তৌখ্রে।
লুচিংবা অনিমক্না অদুমক পাও ফাওন্দুনা লৈনবা য়ান্নখি।