প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিজিতেল ইন্দিয়া ইনিসিয়েতিপ চহি ৯ মপুংফারকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 JUL 2024 1:49PM by PIB Imphal
দিজিতেল ইন্দিয়া ইনিসিয়েতিপ চহি ৯ মপুংফারকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি হিংবদা লাইবা অমসুং অরোন-অথুপ লৈতনা থবক তৌবা হেনগৎহন্দুনা দিজিতেল ইন্দিয়া অসি শক্তি লৈরবা ভারত অমগী খুদমনি।
MyGovIndia না এক্সতা থাগৎপা থ্রেদ অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দিজিতেল ইন্দিয়া অসি শক্তি লৈরবা ভারত অমনি, মসিনা হিংবদা লাইবা অমসুং অরোন-অথুপ লৈতনা থবক তৌবা হেনগৎহল্লে। থ্রেদ অসিনা চহি ১০দা পাংথোকখিবা থবকশিংগী শক্তম অমা উৎলে। তেক্নোলোজি মপুংফানা শীজিন্নবগীদমক থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM lauds 9 years of the Digital India initiative
01 JUL 2024 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the successful completion of 9 years of the Digital India initiative. He remarked that Digital India symbolizes an empowered India which boosts 'Ease of Living' and transparency.
Sharing a thread on X by MyGovIndia, the Prime Minister wrote:
“A Digital India is an empowered India, boosting 'Ease of Living' and transparency. This thread gives a glimpse of the strides made in a decade thanks to effective usage of technology.”