Prime Minister's Office
Prime Minister wishes CA’s on Chartered Accountant’s Day
01 JUL 2024 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today wished all Chartered Accountants on the occasion of Chartered Accountant’s day. Shri Modi emphasised that the expertise and strategic insights of CA’s are beneficial for businesses and individuals and contribute significantly to our economic growth and stability.
Shri Modi posted on X:
“Happy Chartered Accountants Day! CAs play a vital role in shaping our economic landscape. Their expertise and strategic insights are beneficial for businesses and individuals alike. They also contribute significantly to economic growth and stability. They are equally integral to our financial well-being. #CADay

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সি.এ.শিংদা চারতর্দ একাউন্তেন্তশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 JUL 2024 9:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি চারতর্দ একাউন্তেন্ত খুদিংমক্তা চারতর্দ একাউন্তেন্তশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা সি.এ.শিংগী হৈশিংবা অমসুং স্ত্রেতেজিক ওইনা উবা ঙম্বা মীৎয়েং অসি লল্লোন ইতীক অমসুং লনাই মীওইশিংদা য়াম্না কান্নবা পীরি অমসুং মসিনা শেন্মিৎলোন চাউখৎপদা অমসুং খল চানা থম্নবা হোৎনবদা চাউনা মতেং পাংলি।
শ্রী মোদীনা X তা থাগৎখিঃ
"য়াইফরবা চারতর্দ একাউন্তেন্তশিংগী নুমিৎ! সি.এ.শিংনা ঐখোয়গী শেন্মিৎলোনগী ফিভম অমা শেম্নবা হোৎনবদা অচৌবা থৌদাং লৌরি। মখোয়গী হৈশিংবা অমসুং স্ত্রেতেজিক ওইনা উবা ঙম্বা মীৎয়েং অসি লল্লোন ইতীক অমসুং লনাই মীওইশিংদা য়াম্না কান্নবা পীরি। অমসুং মসিনা শেন্মিৎলোন চাউখৎপদা অমসুং খল চানা থম্নবা হোৎনবদা চাউনা মতেং পাংলি। মখোয় অসি ঐখোয়গী শেলথুম চাউখৎনবা হোৎনবদা চপ মাননা মরুওইবা মচাক অমনি। #CADay