Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to former Prime Minister, Shri PV Narasimha Rao
28 JUN 2024 12:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri PV Narasimha Rao on his birth anniversary.
Shri Modi said that Shri PV Narasimha Rao is remembered for his leadership & wisdom and it is our Government’s honour that we conferred the Bharat Ratna on him earlier this year, recognising his rich contribution to our nation.
The Prime Minister said in a X post;
“I pay homage to former PM Shri PV Narasimha Rao Garu on his birth anniversary. He is remembered for his leadership and wisdom. It is our Government’s honour that we conferred the Bharat Ratna on him earlier this year, recognising his rich contribution to our nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী পি.ভি নরসিমহা রাওগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
28 JUN 2024 12:02PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী পি.ভি নরসিমহা রাওগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি শ্রী পি.ভি নরসিমহা রাও মহাক্কী লুচিংবগী গুন অমসুং লৌশিংগীদমক নিংশিংলি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং শকখঙবা ওইনা, চহি অসিগী অঙনবা শরুক্তা ঐখোয়না মহাক্কী মফমদা ভারত রত্ন পীখিবা অসি ঐখোয়গী সরকারগী লাইবক ফবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী পি.ভি নরসিমহা রাও গারুগী মপোক নুমিত্তা ঐনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী লুচিংবগী গুন অমসুং লৌশিংগীদমক মহাক নিংশিংলি। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং শকখঙবা ওইনা, চহি অসিগী অঙনবা শরুক্তা ঐখোয়না মহাক্কী মফমদা ভারত রত্ন পীখিবা অসি ঐখোয়গী সরকারগী লাইবক ফবনি”।