প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কাসিদা দোক্তর সম্পুরননন্দ স্পোর্তস স্তদিয়মগী শেমগৎ-শাগৎলিবশিংগী ফিবম য়েংশিনখ্রে
18 JUN 2024 11:20PM by PIB Imphal
ঙসি কাসিদা কিষান সম্মান নিধি, গঙ্গা আর্তি অমসুং কাসি বিশ্বনাথ লাইশঙদা লাই খুরুম্বগী থৌরমশিংগী মতুংদা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা খঙহৌদনা বরানসীদা শেমগৎ-শাগৎলিবা দোক্তর সম্পুরননন্দ স্পোর্তস স্তদিয়ম অমসুং স্পোর্ত কমপ্লেক্সকী ফিবম য়েংশিনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“কাসিদা দোক্তর সম্পুরননন্দ স্পোর্তস স্তদিয়মগী শেমগৎ-শাগৎলিবশিংগী ফিবম য়েংশিনখ্রে। স্তদিয়ম অমসুং স্পোর্ত কমপ্লেক্স অসিনা কাসিগী নহারোলশিংদা য়াম্না চাউনা মতেং পাংগনি”।

Prime Minister's Office
PM reviews progress at the Dr. Sampurnanand Sports Stadium in Kashi
18 JUN 2024 11:20PM by PIB Delhi
After the day’s programmes in Kashi, which included the programme to hand over Kisan Samman Nidhi, Ganga Aarti and prayers at the Kashi Vishwanath Temple, PM Modi undertook a surprise visit to review the work underway to build Dr. Sampurnanand Sports Stadium and sports complex in Varanasi.
The Prime Minister posted on X :
"Reviewed the progress at the Dr. Sampurnanand Sports Stadium in Kashi. This stadium and sports complex will greatly help the youth of Kashi."