প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাশীৰ ডঃ সম্পূৰ্ণানন্দ ক্ৰীড়া ষ্টেডিয়ামৰ কাম কাজৰ অগ্ৰগতিৰ পৰ্যালোচনা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
18 JUN 2024 11:20PM by PIB Guwahati
দিনটোৰ ব্যস্ত কাৰ্যসূচীত কিষাণ সন্মান নিধিৰ অধীনত ধন প্ৰদান, গংগা আৰতি আৰু কাশী বিশ্বনাথ মন্দিৰত প্ৰাৰ্থনা কৰাৰ অন্তত প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে বাৰাণসীত ডঃ সম্পূৰ্ণানন্দ ক্ৰীড়া ষ্টেডিয়াম আৰু ক্ৰীড়া কমপ্লেক্স নিৰ্মাণ কাৰ্যৰ পৰ্যালোচনা কৰিবলৈ এক আকস্মিক ভ্ৰমণ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট এইদৰে কৰিছেঃ
"কাশীৰ ডঃ সম্পূৰ্ণানন্দ ক্ৰীড়া ষ্টেডিয়ামৰ অগ্ৰগতিৰ পৰ্যালোচনা কৰোঁ। এই ষ্টেডিয়াম আৰু ক্ৰীড়া কমপ্লেক্সে কাশীৰ যুৱক-যুৱতীসকলক যথেষ্ট সহায় কৰিব।"

Prime Minister's Office
PM reviews progress at the Dr. Sampurnanand Sports Stadium in Kashi
18 JUN 2024 11:20PM by PIB Delhi
After the day’s programmes in Kashi, which included the programme to hand over Kisan Samman Nidhi, Ganga Aarti and prayers at the Kashi Vishwanath Temple, PM Modi undertook a surprise visit to review the work underway to build Dr. Sampurnanand Sports Stadium and sports complex in Varanasi.
The Prime Minister posted on X :
"Reviewed the progress at the Dr. Sampurnanand Sports Stadium in Kashi. This stadium and sports complex will greatly help the youth of Kashi."