Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah hails Smritivan in Kutch finding a place in the prestigious World Selection for the Prix Versailles Museums 2024
Envisioned by PM Shri Narendra Modi Ji, Smritivan is a museum that preserves the memories of the people we lost in the devastating earthquake in 2001 – Shri Amit Shah
Its inclusion in the World Selection for the Prix Versailles Museums 2024 will spread the fragrance of their memories worldwide
15 JUN 2024 8:34PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah hails Smritivan in Kutch finding a place in the prestigious World Selection for the Prix Versailles Museums 2024.
In a post on X platform, Shri Amit Shah said “It is a touching moment for all of us as Smritivan in Kutch finds a place in the prestigious World Selection for the Prix Versailles Museums 2024. Envisioned by PM Shri Narendra Modi Ji, Smritivan is a museum that preserves the memories of the people we lost in the devastating earthquake in 2001. Its inclusion in the World Selection for the Prix Versailles Museums 2024 will spread the fragrance of their memories worldwide.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
প্রিক্স ভর্সেলাইস ম্যুজিয়মস ২০২৪ গীদমক মালেমগী ওইনা খনগৎপদা কুচ্ছতা লৈবা স্মৃতিবননা মফম অমা কনবদা য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিংবা মখাদা, স্মৃতিবন অসি ২০০১গী য়ুহা হাবদা লৈখিদ্রবা ঐখোয়গী মীওইশিংগী নিংশিংনবা ম্যুজিয়ম অমনি : শ্রী অমিত সাহ
মসি প্রিক্স ভর্সেলাইস ম্যুজিয়মস ২০২৪ গীদমক মালেমগী ওইনা খনগৎপদা য়াওরকপা অসিনা মখোয় নিংশিংবগী লৈনম মালেম শীনবা থুংনা শন্দোক্লগনি
15 JUN 2024 8:34PM by PIB Imphal
প্রিক্স ভর্সেলাইস ম্যুজিয়মস ২০২৪ গীদমক মালেমগী ওইনা খনগৎপদা কুচ্ছতা লৈবা স্মৃতিবননা মফম অমা কনবদা য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী অমিত সাহনা হায়খি;
প্রিক্স ভর্সেলাইস ম্যুজিয়মস ২০২৪ গীদমক মালেমগী ওইনা খনগৎপদা কুচ্ছতা লৈবা স্মৃতিবননা মফম অমা কনবদা মসি ঐখোয় পুম্নমক্কী নুংঙাইবা মিকুপ অমনি। প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিংবা মখাদা, স্মৃতিবন অসি ২০০১গী য়ুহা হাবদা লৈখিদ্রবা ঐখোয়গী মীওইশিংগী নিংশিংনবা ম্যুজিয়ম অমনি। মসি প্রিক্স ভর্সেলাইস ম্যুজিয়মস ২০২৪ গীদমক মালেমগী ওইনা খনগৎপদা য়াওরকপা অসিনা মখোয় নিংশিংবগী লৈনম মালেম শীনবা থুংনা শন্দোক্লগনি”।