প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অনৌবা সরকারগী অহানবা ৱারেপ্না লৌমীশিংগী য়াইফনবা সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিং উৎলে
পি.এম কিষান নিধিগী শেন থাদোকপগী অহানবা ফাইল প্রধান মন্ত্রীনা খুৎয়েক পীখ্রে
ঐখোয়গী সরকার অসি লৌমীশিংগী য়াইফনবা থবক মপুংফানা পায়খৎপা সরকার অমনি। মরম অদুনা সরকার পায়বগা অহানবা খুৎয়েক পীখিবা ফাইল অসি লৌমীশিং য়াইফনবগা মরী লৈনরে: প্রধান মন্ত্রী
তুংদা ঐখোয়না লৌমীশিং অমসুং লৌউ-শিংউগী হীরমদা হেন্না থবক তৌবা পাম্মী: প্রধান মন্ত্রী
10 JUN 2024 12:06PM by PIB Imphal
অহুমলকশুবা ওইনা প্রধান মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌরবা মতুংদা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পি.এম কিষান নিধিগী ১৭শুবা ইন্সতোলমেন্ত থাদোক্নবগী মহাক্কী অহানবা ফাইল খুৎয়েক পীখ্রে। মসিনা লৌমী করোর ৯.৩ কান্নবা পীগনি অমসুং চাউরাক্না লুপা করোর ২০,০০০ য়েন্থোক্কনি।
ফাইল খুৎয়েক পীরবা মতুংদা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি ঐখোয়গী সরকার অসি লৌমীশিংগী য়াইফনবা থবক মপুংফানা পায়খৎপা সরকার অমনি। মরম অদুনা সরকার পায়বগা অহানবা খুৎয়েক পীখিবা ফাইল অসি লৌমীশিং য়াইফনবগা মরী লৈনরে। তুংদা ঐখোয়না লৌমীশিং অমসুং লৌউ-শিংউগী হীরমদা হেন্না থবক তৌবা পাম্মী।

Prime Minister's Office
First decision of the new government shows commitment of government to farmer welfare
First file signed by PM pertains to PM Kisan Nidhi release
Ours is a Government fully committed to Kisan Kalyan. It is therefore fitting that the first file signed on taking charge is related to farmer welfare: PM
We want to keep working even more for the farmers and the agriculture sector in the times to come: PM
10 JUN 2024 12:06PM by PIB Delhi
After being sworn in as Prime Minister for the 3rd time, PM Narendra Modi signs his first file authorising release of 17th instalment of PM Kisan Nidhi. This will benefits 9.3 crore farmers and distribute around Rs 20,000 crores.
After signing the file, PM Modi said “Ours is a Government fully committed to Kisan Kalyan. It is therefore fitting that the first file signed on taking charge is related to farmer welfare. We want to keep working even more for the farmers and the agriculture sector in the times to come.”