ইলেক্সন কমিসন
ভোতর তর্নআউত - 4শুবা তাঙ্কক্কী নুমিদাং পুং 11:45দা 67.25 %
13 MAY 2024 11:58PM by PIB Imphal
সধারন মীখলগী মরিশুবা তাঙ্কক্কী মীখলদা নুমিদাং পুং 11:45দা চাউকাক্না 67.25 % ভোতর তর্নআউত রেকোর্দ তৌখি। পোলিং পার্তীশিং লেপ্তনা হল্লকপনা ফিল্দ লেবেল ওফিসরশিংনা মখা তানা অপদেত তৌরক্কনি অমসুং মসি মমাংগী ফেজশিংগী কেসতা ওইখিবগুম VTR এপ্লিকেসনদা PC-পি.সি.গী ওইনা (মরীলৈনবাAC সেগমেন্তশিংগা লোয়ননা) লাইব ফংগনি।
নুমিদাং পুং 11:45দা রাজ্য রাজ্যগী ওইবা চাউরাকপা ভোতর তর্নআউত মখাদা লৈরে:
মথং মনাও
রাজ্য/য়ু.তি.
PC মশিং
চাউরাকপা ভোতর তর্নআউত %
1
আন্ধ্র প্রদেশ
25
76.50
2
বিহার
5
57.06
3
জম্মু অমসুং কাশ্মীর
1
37.98
4
ঝার্খন্দ
4
65.2
5
মধ্য প্রদেশ
8
70.98
6
মহারাস্ত্র
11
59.64
7
ওরিশা
4
73.97
8
তেলঙ্গনা
17
64.74
9
উত্তর প্রদেশ
13
58.05
10
ৱেস্ত বেঙ্গল
8
78.37
রাজ্য/য়ু.তি. 10 মথক (96 PCs)
96
67.25
মসিদা দিসপ্লে তৌরিবা দেতা অসি ফিল্দ ওফিসরনা সিস্তেমদা মেন্সিল্লকপা ইনফোর্নেসনগী মতুং ইন্ননি। মসি চাউরাকপা ত্রেন্দ অমনি, মরমদি পোলিং স্তেসন (PS) খরদগী দেতা ফংবদা মতম চংখিগনি অমসুং ত্রেন্দ অসিদা পোস্তেল বেল্লোত য়াউদে। PS খুদিংমক্কীদমক রেকোর্দ তৌরবা অরোইবা চপ চাবা একাউন্ত ভোত থাদবা লোইবদা পোলিং এজেন্ত পুম্নমক্কা লোয়ননা ফোর্ম 17 Cদা শেয়র তৌই।

Election Commission
Voter Turnout – 67.25 % as of 11:45 PM for phase 4
13 MAY 2024 11:58PM by PIB Delhi
Polling in the fourth phase of General Elections recorded an approximate voter turnout of 67.25% as of 11:45 pm. The same shall continue to be updated by the field level officers as polling parties keep returning and will be available PC wise (along with respective AC segments) live at VTR App, as was the case in earlier phases.
The state wise approximate voter turnout at 11:45 pm is as below:
Sl.
No.
State / UT
No. PCs
Approximate Voter Turnout %
1
Andhra Pradesh
25
76.50
2
Bihar
5
57.06
3
Jammu and Kashmir
1
37.98
4
Jharkhand
4
65.2
5
Madhya Pradesh
8
70.98
6
Maharashtra
11
59.64
7
Odisha
4
73.97
8
Telangana
17
64.74
9
Uttar Pradesh
13
58.05
10
West Bengal
8
78.37
Above 10 States/UTs (96 PCs)
96
67.25
Data displayed here are as per the information being filled in the systems by the field officer. This is an approximate trend, as data from some polling stations (PS) takes time and this trend does not include Postal Ballot. Final actual account of votes recorded for each PS is shared in Form 17 C with all Polling agents at close of polls.