ରେଳ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ପୁନଃନିର୍ମାଣ କାର୍ଯ୍ୟ ପାଇଁ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀ ରେଳଷ୍ଟେସନକୁ ବନ୍ଦ କରାଯିବା ଉପରେ ସ୍ପଷ୍ଟୀକରଣ
27 MAY 2024 5:17PM by PIB Bhubaneswar
ପୁନଃନିର୍ମାଣ କାର୍ଯ୍ୟ ପାଇଁ ଚଳିତ ବର୍ଷ ଶେଷ ସୁଦ୍ଧା ନୂଆଦିଲ୍ଲୀ ରେଳଷ୍ଟେସନ ବନ୍ଦ କରାଯିବ ବୋଲି ଗଣମାଧ୍ୟମର କିଛି ବିଭାଗ ରିପୋର୍ଟ କରିଛି ।
ଘୋଷଣା କରାଯିବ ଯେ, ନୂଆଦିଲ୍ଲୀ ରେଳଷ୍ଟେସନ କେବେବି ବନ୍ଦ କରିଦିଆଯିବ ନାହିଁ ।
ସୂଚନାଯୋଗ୍ୟ, ଯେତେବେଳେ ଏକ ରେଳଷ୍ଟେସନର ପୁନଃନିର୍ମାଣ କାର୍ଯ୍ୟ କରାଯାଏ, କିଛି ଟ୍ରେନର ଗତିପଥ ବଦଳାଇ ଦିଆଯାଇଥାଏ ଏବଂ ଆଉ କେତେକ ଟ୍ରେନକୁ ଆବଶ୍ୟକତା ଅନୁଯାୟୀ ନିୟନ୍ତ୍ରଣ କରାଯାଇଥାଏ । ଟ୍ରେନ୍ଗୁଡିକର ଏପରି ପରିବର୍ତ୍ତନ ଓ ନିୟନ୍ତ୍ରଣ ସମ୍ପର୍କରେ ଆଗୁଆ ସୂଚନା ଦିଆଯିବ ।

Ministry of Railways
Clarification about Shut down of New Delhi Railway Station for redevelopment
27 MAY 2024 5:17PM by PIB Delhi
Some sections of the media have reported that New Delhi Railway Station will be shut down by the end of this year for redevelopment work.
It is to announce that New Delhi Railway Station will never be shutdown.
It may be noted that when a railway station undergoes redevelopment, a few trains are diverted/regulated as per requirement. Information about such diversions/regulations of trains is notified well in advance.