য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
হেলিকোপ্তর কায়বগী থৌদোক অমদা ইরানগী রাস্ত্রপতি দোক্তর সেয়েদ ইব্রাহিম রাইসি অমসুং ইরানগী ফোরেন মিনিস্তর হোসেন অমির-অবদোল্লাহিয়ান লৈখিদ্রে
ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা মে ২১, ২০২৪(লৈবাকপোকপা) নুমিত্তা লৈঙাক্কী ওইবা নোংমগী অৱাবা ফোঙদোক্নবা লাউথোক্লে
20 MAY 2024 5:27PM by PIB Imphal
হেলিকোপ্তর কায়বগী থৌদোক অমদা ইরানগী রাস্ত্রপতি দোক্তর সেয়েদ ইব্রাহিম রাইসি অমসুং ইরানগী ফোরেন মিনিস্তর হোসেন অমির-অবদোল্লাহিয়ান লৈখিদ্রে। লৈখিদ্রবশিংগী থৱায়শিংদা ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা, লৈবাক শীনবা থুংনা মে ২১, ২০২৪(লৈবাকপোকপা) নুমিত্তা লৈঙাক্কী ওইবা নোংমগী অৱাবা ফোঙদোক্নবা ভারত সরকারনা লাউথোক্লে।
অৱাবা ফোঙদোকপা নুমিৎ অসিদা, নুমিৎ খুদিংগী জাতিগী ফিরাল পাইহল্লিবা শঙলেন খুদিংমক্তা জাতিগী ফিরাল তঙ্খায় পাইহনগনি অমসুং নুমিৎ অসিদা ওফিসিএল ওইবা হরাও-কুহ্মৈ অমতা পাংথোক্লোই।

Ministry of Home Affairs
His Excellency Dr. Seyyed Ebrahim Raisi, President of the Islamic Republic of Iran and H.E. Hossein Amir-Abdollahian, Foreign Minister of the Islamic Republic of Iran passed away in a helicopter crash
One Day State Mourning declared on May 21, 2024 (Tuesday) as a mark of respect
20 MAY 2024 5:27PM by PIB Delhi
H.E. Dr. Seyyed Ebrahim Raisi, President of the Islamic Republic of Iran and H.E. Hossein Amir-Abdollahian, Foreign Minister of the Islamic Republic of Iran have passed away in a helicopter crash. As a mark of respect to the departed souls, the Government of India has declared a one day's state mourning on May 21, 2024 (Tuesday) throughout the country.
On the day of mourning, the National Flag will be flown at half-mast on all buildings where the National Flag is flown regularly and there will be no official entertainment on the day.