প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওরিসাগী হান্নগী চীফ মিনিস্তর বিজু পাতনাইক্কী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
05 MAR 2024 9:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিসাগী হান্নগী চীফ মিনিস্তর বিজু পাতনাইক্কী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খী শক্নাইরবা বিজু পাতনাইক জিগী মীৎয়েং শানবা লুচিংবগী থবক অমসুং মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনানা মখা তানা মীরোলশিংদা ইথিল পীগনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐনা শক্নাইরবা বিজু পাতনাইক্কী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মীৎয়েং শানবা লুচিংবগী থবক অমসুং মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনানা মখা তানা মীরোলশিংদা ইথিল পীগনি। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী পায়খৎখিবা থবকশিং তমজনফমনি। ঙসি, অখন্নবা নুমিৎ অসিদা, চান্দিখোলেদা তোঙান-তোঙানবা প্রোজেকশিং শঙ্গানবা ঐ ওরিসাগী মীয়াম মরক্তা লৈরে। ঐনা @BJP4Odisha মীয়ামগী মীতিং অমদা ৱা ঙাংগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to former Chief Minister of Odisha, Biju Patnaik on his birth anniversary
05 MAR 2024 9:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to former Chief Minister of Odisha, Biju Patnaik on his birth anniversary.
Shri Modi said that legendary Biju Patnaik Ji’s visionary leadership and indomitable spirit continue to inspire generations.
In a X post, the Prime Minister said;
“I pay homage to the legendary Biju Patnaik Ji on his birth anniversary. His visionary leadership and indomitable spirit continue to inspire generations. His contributions to our nation and his unwavering commitment to development are exemplary. Today, on this special day, I look forward to being among the people of Odisha to inaugurate various projects in Chandikhole. I will also address a @BJP4Odisha public meeting.”