প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ ৱাইল্দলাইফ দে লাকপদা লম্লক্কী শা-উচেক নুংশিজবশিং প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
03 MAR 2024 9:46AM by PIB Imphal
ঙসি ৱার্ল্দ ৱাইল্দলাইফ দে লাকপদা লম্লক্কী শা-উচেক নুংশিজবশিংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
মহাক্না হায়খি লম্লক্কী শা-উচেকশিং ঙাক-শেন্নবা ঐখোয়না অমুক হন্না থাজবা পীবগা লোয়ননা ঐখোয়গী গ্রহ অসিদা লৈরিবা মখল কয়াগী থৱায় পানবশিংগী ফজবা নুমিৎ অসিদা হরাওবা ফোঙদোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
ৱার্ল্দ ৱাইল্দলাইফ দে লাকপদা লম্লক্কী শা-উচেক নুংশিজবশিং য়াইফ-পাউজেল পীজরি। লম্লক্কী শা-উচেকশিং ঙাক-শেন্নবা ঐখোয়না অমুক হন্না থাজবা পীবগা লোয়ননা ঐখোয়গী গ্রহ অসিদা লৈরিবা মখল কয়াগী থৱায় পানবশিংগী ফজবা হরাওবা ফোঙদোক্নবা নুমিৎ অমনি। লম্লক্কী শা-উচেকশিং ঙাক-শেন্নবা পায়খৎলিবা থবকশিং শৌগৎলিবা অমসুং তুংকোইনা চৎনবা য়াবা থবকশিংদা মাঙজিল থারিবশিং ঐনা থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM greets wildlife enthusiasts on World Wildlife Day
03 MAR 2024 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, greeted the wildlife enthusiasts on the World Wildlife Day today.
He said the day celebrates the incredible diversity of life on our planet while reiterating our commitment towards protecting it.
The Prime Minister posted on X:
"Greetings to all wildlife enthusiasts on World Wildlife Day. This is a day to celebrate the incredible diversity of life on our planet and to reiterate our commitment towards protecting it. I also appreciate all those who are at the forefront of sustainable practices, and supporting wildlife conservation efforts."