প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ক্রিকেত্তর মোহমদ সামি অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
27 FEB 2024 12:26PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্রিকেত্তর মোহমদ সামি অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, মোহমদ সামিনা হায়খি মদুদি মহাক্কী আর্কিলিস তেন্দা খুনিংগী ওপরেসন অমা পাংথোক্লে হায়না ফোঙদোকখি।
মোহমদ সামিগী এক্স হেন্দলগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোমঅথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি, @MdShami11! অদোমগী থৌনাগা লোয়ননা অশোকপা অসি অদোমনা থেংনগনি হায়বগী থাজবা ঐনা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes speedy recovery to Cricketer, Mohammad Shami
27 FEB 2024 12:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today wished speedy recovery and good health to Cricketer, Mohammad Shami.
In a X post, Mohammad Shami informed that he went through a heel operation on his achilles tendon.
Responding to the Mohammad Shami’s X handle, the PM said;
“Wishing you a speedy recovery and good health, @MdShami11! I'm confident you'll overcome this injury with the courage that is so integral to you.”