প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ক্ৰিকেটাৰ মহম্মদ ছামীৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছে
27 FEB 2024 12:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ক্ৰিকেটাৰ মহম্মদ ছামীৰ আশু আৰোগ্য আৰু সুস্বাস্থ্য কামনা কৰে।
এক্স-ৰ এটা পোষ্টত, মহম্মদ ছামীয়ে জনাইছিল যে তেওঁৰ গোৰোহাৰ অস্ত্ৰোপচাৰ সম্পন্ন হৈছে।
মহম্মদ ছামীৰ এক্স হেণ্ডেলৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
"আপোনাৰ আশু আৰোগ্য আৰু সু-স্বাস্থ্যকামনা কৰিছো, @MdShami11! মই নিশ্চিত যে আপুনি আপোনাৰ অদম্য সাহসেৰে এই আঘাতৰ পৰা শীঘ্ৰেই আৰোগ্য লাভ কৰিব ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes speedy recovery to Cricketer, Mohammad Shami
27 FEB 2024 12:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today wished speedy recovery and good health to Cricketer, Mohammad Shami.
In a X post, Mohammad Shami informed that he went through a heel operation on his achilles tendon.
Responding to the Mohammad Shami’s X handle, the PM said;
“Wishing you a speedy recovery and good health, @MdShami11! I'm confident you'll overcome this injury with the courage that is so integral to you.”