ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜଳମଗ୍ନ ଦ୍ୱାରକାରେ ପୂଜାର୍ଚ୍ଚନା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ
25 FEB 2024 1:56PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ସମୁଦ୍ରରେ ଥିବା ଜଳମଗ୍ନ ସହର ଦ୍ୱାରକାରେ ପ୍ରାର୍ଥନା କରିଛନ୍ତି । ଏହି ଅନୁଭୂତି ଭାରତର ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ ଏବଂ ଐତିହାସିକ ମୂଳ ସହ ଏକ ବିରଳ ଏବଂ ଗଭୀର ସଂଯୋଗ କରାଇଥିଲା ।
ସମୃଦ୍ଧ ସାଂସ୍କୃତିକ ତଥା ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ ଐତିହ୍ୟ ସହ କଳ୍ପନାକୁ ଆକର୍ଷିତ କରୁଥିବା ଦ୍ୱାରକାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଥିଲେ । ଜଳରାଶିରେ ସେ ମୟୂର ପର ମଧ୍ୟ ଅର୍ପଣ କରିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ପାଣିରେ ବୁଡ଼ି ରହିଥିବା ଦ୍ୱାରକା ସହରରେ ପ୍ରାର୍ଥନା କରିବା ବେଶ୍ ଦିବ୍ୟ ଅନୁଭୂତି ଥିଲା । ମୋତେ ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ ବୈଭବ ଏବଂ ଶାସ୍ୱତ ଭକ୍ତିର ଏକ ପ୍ରାଚୀନ ଯୁଗ ସହ ସଂଯୋଗ ଅନୁଭବ ହେଲା । ଭଗବାନ ଶ୍ରୀକୃଷ୍ଣ ଆମ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଆଶୀର୍ବାଦ କରନ୍ତୁ ।’

Prime Minister's Office
PM Modi offers prayers at submerged city of Dwarka
25 FEB 2024 1:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi went underwater, in the deep sea and prayed at the site where the submerged city of Dwarka is. This experience offered a rare and profound connection to India's spiritual and historical roots.
PM Modi paid homage to Dwarka, a city that continues to captivate imaginations with its rich cultural and spiritual legacy. Underwater, He offered peacock feathers also as tribute.
The Prime Minister posted on X:
“To pray in the city of Dwarka, which is immersed in the waters, was a very divine experience. I felt connected to an ancient era of spiritual grandeur and timeless devotion. May Bhagwan Shri Krishna bless us all.”