প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দ্বারকাগী ঈশিং মনুংদা লৈখ্রবা সহরদা প্রধান মন্ত্রী মোদী লাই খুরুমখ্রে
25 FEB 2024 1:56PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী সমুদ্রগী অরুবা ঈশিং মনুংদা কুমথদুনা দ্বারকাগী ঈশিং মনুংদা লৈখ্রবা সহরদা লাই খুরুমখ্রে। মসি ভারতকী অধ্যাতিক অমসুং পুৱারিগী মরী লৈনবা অতাংবা অমসুং অচেৎপা থৌরম অমা ওইখি।
সহর অসিগী ইনাকখুল্লবা নাৎ-চৎনবীশিং অমসুং অধ্যাতিক্কী পুক্কৈগা লোয়ননা ৱাখলনা শাগৎপশিং মখা চৎথরিবা সহর দ্বারকাদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখি। ঈশিং মনুংদা, ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা মহাক্না ৱাহোং মতু কৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঈশিং মনুংদা লৈখ্রবা দ্বারকা সহরদা লাই খুরুমখিবা অসি ঈশ্বরগী ওইবা অচৌবা থৌরম অমনি। অধ্যাতিক অমসুং মুৎপা নাইদ্রবা ভক্তিগী অরিবা যুগ অমগা শম্নবগুম ফাওখি। ভাগবান শ্রী কৃষ্ণনা ঐখোয় পুম্নমক থৌজালবীবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM Modi offers prayers at submerged city of Dwarka
25 FEB 2024 1:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi went underwater, in the deep sea and prayed at the site where the submerged city of Dwarka is. This experience offered a rare and profound connection to India's spiritual and historical roots.
PM Modi paid homage to Dwarka, a city that continues to captivate imaginations with its rich cultural and spiritual legacy. Underwater, He offered peacock feathers also as tribute.
The Prime Minister posted on X:
“To pray in the city of Dwarka, which is immersed in the waters, was a very divine experience. I felt connected to an ancient era of spiritual grandeur and timeless devotion. May Bhagwan Shri Krishna bless us all.”