Prime Minister's Office
Prime Minister meets Prime Minister of Qatar
15 FEB 2024 5:45AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Prime Minister and Foreign Minister of Qatar, His Excellency Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al Thani, in his first engagement today at Doha, Qatar.
The two leaders exchanged views on expanding bilateral cooperation in sectors such as trade, investment, energy, finance, and technology. They also discussed recent regional developments in West Asia and emphasized the importance of upholding peace and stability in the region and beyond.
Thereafter, Prime Minister attended a dinner hosted in his honour by the Prime Minister of Qatar.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কাতরগী প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
15 FEB 2024 5:45AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কাতরগী দোহাদা কাতরগী প্রধান মন্ত্রী অমসুং ফোরেন মিনিস্তর, সৈখ মোহমদ বিন অবদুলরাহমন অল থানিগা উনখ্রে।
ললোন-ইতিক, শেন থাদবা, ইনর্জি, ফাইনান্স অমসুং তেক্নোলোজি য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা লৈবাক অনিগী মরক্তা মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা লুচিংবা অনিনা মখোয়গী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি। হন্দক নোংচুপ এসিয়াদা ওইরক্লিবা ফিবম অমসুং লমদম অসিদা অমসুং অতোপ্পা লৈবাকশিংদা শান্তি অমসুং তুংদু লৈতাবা পুরক্নপগী মরুওইবগী মতাংদা খন্নখি।
তুংদা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা মহাক ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা কাতরগী প্রধান মন্ত্রীনা শীনবা চাক্লেন অমা চাখি।