প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফেব্রুৱারি ২ দা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী খ্বাইদগী চাউবা অমসুং মখল অসিগী অহানবা মোবিলিতি একজিবিসন-ভারত মোবিলিতি গ্লোবেল এক্সপো ২০২৪ থৌরমদা ৱা ঙাংগনি
01 FEB 2024 3:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিউ দিল্লিগী ভারত মন্দাপমদা ফেব্রুৱারি ২,২০২৪গী নুংথিল পুং ৪:৩০ তাবদা ভারতকী খ্বাইদগী চাউবা অমসুং মখল অসিগী অহানবা মোবিলিতি একজিবিসন-ভারত মোবিলিতি গ্লোবেল এক্সপো ২০২৪ থৌরমদা ৱা ঙাংগনি।
ভারত মোবিলিতি গ্লোবেল এক্সপো ২০২৪ দা মোবিলিতি অমসুং ওতোমোতিপ ভেলু চেনশিংদা ভারতকী তৌবা ঙম্বশিং উৎকনি। এক্সপো অদুদা একজিবিসনশিং, মীফমশিং, বয়ার-সেল্লর মীতশিং, স্তেৎ সেসনশিং, রোদ সেফতি পেভিলিয়ন অমসুং মীয়ামগী ওইবা গো-কার্তিংগুম্বা থৌরমশিং পাংথোক্কনি।
লৈবাক ৫০ হেনবগী একজিবিতর ৮০০ হেনবা শরুক য়াদুনা অৱাংবা থাক্কী তেক্নোলোজিশিং, স্তেনেবল সোলুসনশিং অমসুং মোবিলিতিগী অনৌবশিং উৎকনি। এক্সপো অসিদা গারি শাবা কম্পেনি ২৮ হেন্নবা অমসুং ওতো কম্পোনেন্ত শাবা কম্পেনি ৬০০ হেন্না শরুক য়াগনি। মালেমগী কৈথেল ১৩ হেনবগী ব্রান্দ ১০০০ হেনবনা মখোয়গী পোৎথোকশিং, তেক্নোলোজিশিং অমসুং সর্বিস থৌরম অদুদা উৎকনি।
একজিবিসন অমসুং কনফরেন্সশিংগা লোয়ননা থৌরম অদুদা মোবিলিতিগী থবকশিং ফগৎহন্নবা জাতি অমসুং রিজনেলগী থাকশিংদা পুন্না থবক তৌমিন্নদুনা রাজ্যশিংনা পায়খৎলিবা থবকশিং উৎকনি।

Prime Minister's Office
PM to address programme at India’s largest and first-of-its kind mobility exhibition - Bharat Mobility Global Expo 2024 - on 2nd February
01 FEB 2024 3:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address a programme at India’s largest and first-of-its kind mobility exhibition - Bharat Mobility Global Expo 2024 - on 2nd February, 2024 at 4:30 PM at Bharat Mandapam, New Delhi.
Bharat Mobility Global Expo 2024 will showcase India’s capabilities across the entire mobility and automotive value chains. The Expo will feature exhibitions, conferences, buyer-seller meets, state sessions, road safety pavilion and also public-centric attractions like go-karting.
With over 800 exhibitors from 50+ countries, the Expo will highlight cutting-edge technologies, sustainable solutions and breakthroughs in mobility. The Expo will feature participation from over 28 vehicle manufacturers, in addition to the presence of more than 600 auto component manufacturers. Over 1000 brands from over 13 global markets will showcase their complete range of products, technologies, and services at the event.
Along with the exhibition and conferences, the event will also feature state sessions for states to showcase regional contributions and initiatives to enable collaboration at both national and regional levels, promoting a holistic approach to mobility solutions.