প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারি ১৮ দা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রাগী বেনিফিসরিশিংগা উনগনি
থৌরম অসিদা লৈবাক শীনবা থুংনা লৈরিবা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রা বেনিফিসরিশিং শরুক য়াগনি
17 JAN 2024 5:13PM by PIB Imphal
জনুৱারি ১৮,২০২৪গী নুমিৎয়ুংবা পুং ১২:৩০ তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রাগী বেনিফিসরিশিংগা উনগনি। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা ৱা ঙাংগনি।
থৌরম অসিদা লৈবাক শীনবা থুংনা লৈরিবা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রা বেনিফিসরিশিং শরুক য়াগনি। থৌরম অসি য়ুনিয়ন মিনিস্তরশিং, এম.পিশিং, এম.এল.এশিং অমসুং লোকেল লেবেলগী মীয়ামগী মীহুৎশিংশু শরুক য়াগনি।
নবেম্বর ১৫,২০২৩ দা যাত্রা অসি হেক হৌদোকপদগী, প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক শীনবা থুংনা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রাগী বেনিফিসরিশিংগা উনখ্রে। ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা বেনিফিসরিশিংগা উনবা থৌরম মঙা (নবেম্বর ৩০, দিশেম্বর ৯, দিশেম্বর ১৬, দিশেম্বর ২৭ অমসুং জনুৱারি ৮,২০২৪) পাংথোকখ্রে। হৌখিবা থাদা মহাক্কী বরানসী খোঙচৎ মনুংদা, প্রধান মন্ত্রীনা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রাগী বেনিফিসরিশিংগা হকথেংননা নুমিৎ নিনি থংন থংননা (দিশেম্বর ১৭ অমসুং দিশেম্বর ১৮) উনখ্রে।
সরকারগী স্কিমশিংগী কান্নবশিং পান্দম থম্লিবা বেনিফিসরিশিংদা অকক্নবা মতমগী মনুংদা ফংহন্দুনা সরকারগী স্কিমশিং চাদা ১০০ ফংহন্নবা পান্দমদা লৈবাক শীনবা থুংনা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রা পাংথোকপনি।
বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রা শরুক য়াবা মীওই মশিং করোর ১৫ হেল্লে। মসি যাত্রা মাইপাকপগী খুদম অমা ওইনা চাউখৎলবা ভারতকী পান্দম অমদা লৈবাক শীনবা থুংনা লৈরিবা মীয়াম অমত্তা ওইনা পুনশিনবদা অচৌবা ইথিল অমা পীরে।

Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries of Viksit Bharat Sankalp Yatra on 18th January
Thousands of Viksit Bharat Sankalp Yatra beneficiaries from across the country to join the event
17 JAN 2024 5:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with beneficiaries of the Viksit Bharat Sankalp Yatra on 18th January, 2024 at 12:30 PM via video conferencing. Prime Minister will also address the gathering on the occasion.
Thousands of beneficiaries of Viksit Bharat Sankalp Yatra from across the country will join the event. The programme will also be joined by Union Ministers, MPs, MLAs and local level representatives.
Since its launch on 15th November, 2023, Prime Minister has regularly interacted with the beneficiaries of the Viksit Bharat Sankalp Yatra all across the country. The interaction has happened five times through video conferencing (30th November, 9th December 16th December, 27th December and 8th January, 2024). Also, Prime Minister interacted with Viksit Bharat Sankalp Yatra beneficiaries physically on two consecutive days (17th-18th December), during his visit to Varanasi last month.
Viksit Bharat Sankalp Yatra is being undertaken across the country with the aim to attain saturation of flagship schemes of the government through ensuring that the benefits of these schemes reach all targeted beneficiaries in a time bound manner.
The number of participants in the Viksit Bharat Sankalp Yatra has crossed 15 crore. This is a testimony of the success of Yatra in creating a profound impact on ground which is uniting people across the nation towards a shared vision of Viksit Bharat.