প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রবাসী ভারতীয় দিৱসকী থৌরমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
09 JAN 2024 9:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি প্রবাসী ভারতীয় দিবসকী থৌরমদা লৈবাক মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা ভারতকী দাইস্পোরাশিংগী থৌদাং অমসুং মায় পাকপশিং অদুবুসু শিংথাখি।
Xতা তৌবা পোস্ত অমদা, পি.এম.না হায়;
“প্রবাসী ভারতীয় দিবসকী নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মসি মালেম শিনবা থুংনা লৈরিবা ভারতকী দাইস্পোরাশিংগী থৌদাং অমসুং মখোয়গী মায় পাকপশিংগী কুম্মৈ পাংথোক্নবগী নুমিৎনি। ঐখোয়গী ইনাক খুল্লবা ইপা-ইপুনা থম্বীরম্বা লন ঙাক-শেনবা লোইননা মালেমগী ওইবা মরীশিং মপাঙ্গল কলহন্নবগী মায়কৈদা মখোয়গী কৎথোকপশিং অসি শিংথানীংঙাইনি। মখোয় মালেম শিনবা থুংবদা ভারতকী ৱাখল্লোনগী খুদম্নি অমসুং য়ুনিতী অমসুং দাইবর্সিতীগী ৱাখল্লোন অদু শন্দোক্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets on the occasion of Pravasi Bharatiya Diwas
09 JAN 2024 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi extended greetings on the occasion of Pravasi Bharatiya Diwas. He has also acknowledged contributions and achievements of the Indian diaspora worldwide.
In a X post, PM said;
“Greetings on Pravasi Bharatiya Diwas. This is a day to celebrate the contributions and achievements of the Indian diaspora worldwide. Their dedication towards preserving our rich heritage and strengthening global ties is commendable. They embody the spirit of India across the globe, fostering a sense of unity and diversity.”