প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰৱাসী ভাৰতীয় দিৱস উপলক্ষে শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 JAN 2024 9:15AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰৱাসী ভাৰতীয় দিৱস উপলক্ষে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে৷ তেওঁ লগতে বিশ্বজুৰি প্ৰৱাসী ভাৰতীয়সকলৰ অৱদান আৰু সফলতাক স্বীকাৰ কৰে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“প্ৰবাসী ভাৰতীয় দিৱসৰ শুভেচ্ছা জনালোঁ। এয়া বিশ্বজুৰি প্ৰৱাসী ভাৰতীয়সকলৰ অৱদান আৰু কৃতিত্বক উদযাপন কৰাৰ দিন। আমাৰ চহকী ঐতিহ্য সংৰক্ষণ আৰু বৈশ্বিক সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ দিশত তেওঁলোকৰ নিষ্ঠা প্ৰশংসনীয়। তেওঁলোকে সমগ্ৰ বিশ্বতে ভাৰতৰ মনোভাৱক মূৰ্ত কৰি তোলে, ঐক্য আৰু বৈচিত্ৰ্যৰ ভাৱনাক লালন-পালন কৰে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets on the occasion of Pravasi Bharatiya Diwas
09 JAN 2024 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi extended greetings on the occasion of Pravasi Bharatiya Diwas. He has also acknowledged contributions and achievements of the Indian diaspora worldwide.
In a X post, PM said;
“Greetings on Pravasi Bharatiya Diwas. This is a day to celebrate the contributions and achievements of the Indian diaspora worldwide. Their dedication towards preserving our rich heritage and strengthening global ties is commendable. They embody the spirit of India across the globe, fostering a sense of unity and diversity.”